Wie ben jij? En wie zijn jouw collega’s? Dat wil ik graag te weten komen door middel van “de grote personeelsenquête” onder alle bibliotheekmedewerkers in Vlaanderen en Brussel (enkel openbare bibliotheken).

Zelf ben ik vrouw, 35 jaar en werk ik halftijds in een openbare bibliotheek als administratief medewerker. Tegelijk volg ik de graduaatopleiding aan de bibliotheekschool van Gent. Laatste jaar ondertussen, en dat betekent eindwerk. En daarvoor heb ik dus jullie hulp nodig. Want alle bibliotheekmedewerkers bevragen is nogal ambitieus (we zijn met meer dan 3500). Ik wil er toch zoveel mogelijk bereiken.

Werk je in een openbare bibliotheek? Dan heb ik jou nodig! Je kan helpen door zelf de enquête in te vullen. Het vraagt hooguit tien minuten van je tijd, je maakt mij er gelukkig mee én je maakt zelf kans op een aantal krasbiljetten van de Nationale Loterij. Wil je deze boodschap ook verspreiden onder je collega’s die niet aangesloten zijn op Kenniskantoor en hen eventueel de mogelijkheid bieden om de enquête in te vullen in de bibliotheek?

Je vindt de enquête door te klikken op de link hieronder. Deelnemen kan tot 8 februari.

http://www.zoomerang.com/Survey/WEB22E3D5LZT2Q

De voortgang kan je volgen op de Facebook-pagina van Bibmedewerker 2012.

Alvast bedankt!

Weergaven: 442

Berichten in deze discussie

Ik heb mijn personeel uitgenodigd om mee te werken. Hierbij dan ook een oproep aan alle collega's om het ook te doen.

Ik heb ze ook al ingevuld, want ik zou heel graag die krasbiljetten hebben :)

Beste,

Ingevuld en doorgegeven ! Hopelijk doet iedereen mee!

Groetjes,

Anne-Marie Van Raepenbusch

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden