Informatie

Mijn Bibliotheek lijsten

In de Mijn Bibliotheek administratie kan je zelf een selectie maken van titels uit je catalogus, deze kan je aan jouw bibliotheekleden aanbieden ter inspiratie. Lijkt deze selectie je ook nuttig voor andere bibliotheken? Dan kan je die 'publiek' maken (= met alle bibliotheken delen). In deze groep kan je een extra woordje uitleg geven en op de hoogte blijven van de lijsten van je collega's. Vergeet niet te vermelden of het een afgeronde lijst is of eentje die je wekelijks, 2-wekelijks, maandelijks bijwerkt.
Deel er maar op los!

Webpagina: http://mijn.bibliotheek.be/administratie
Leden: 177
Meest recente activiteit: 15 Nov 2023

Forum

Booktok

Begonnen door Joke Quintelier. Laatste reactie van Nicky Van den Borne 7 Jun 2023. 6 Antwoorden

Welke bibliotheken hebben al eens een themastand gemaakt rond boeken die nu populair zijn op TikTok?Onder de hashtag #booktok worden heel wat YA-romans en graphic novels gepromoot.Is er ergens een…Doorgaan

lijst luisterpuntbibliotheek versus onze eigen collectie

Begonnen door Els Dewolf. Laatste reactie van Els Dewolf 5 Jan 2021. 5 Antwoorden

Hallo,ik zou graag al onze jeugdboeken die als daisyboek beschikbaar zijn (digitaal), oplijsten.  We gaan al deze boeken kenbaar maken met een kenteken op de rug.Hoe kan ik dit het beste…Doorgaan

Jeugdboekenmaand 2021: keuzelijsten

Begonnen door Eva Devos 10 Nov 2020. 0 Antwoorden

De boekentips bij Jeugdboekenmaand 2021 hebben uitzonderlijk en éénmalig geen thematische rode draad, zoals dit wel was bij de vorige 49 edities (met thema’s zoals kunst of wetenschap).…Doorgaan

Tags: jeugdboekenmaand, jbm

Voorleesweek 2020

Begonnen door Eva Devos 25 Aug 2020. 0 Antwoorden

Van 21 tot 29 november is het weer Voorleesweek. De volledig vernieuwde site vindt u op www.voorleesweek.be, en de…Doorgaan

Tags: voorlezen

Prikbord

Reactie van Joke Quintelier op 6 Juli 2016 op 12.11

Wordt een titel die je afvoert uit de eigen collectie ook automatisch geschrapt uit de lijst waarin dit materiaal werd opgenomen?  Of moet je dit handmatig opvolgen?

Reactie van Ingrid op 7 Juli 2016 op 10.47

Hoe kan ik alle materialen uit een zoekopdracht tegelijk selecteren voor de lijst? Als ik 1 voor 1 moet aanvinken is dat soms een hele opdracht! 

Reactie van Lynn Van Kerckhove op 7 Juli 2016 op 13.46

Hallo Joke en Wim,

Normaal zouden de afgevoerde titels uit het lijstje moeten verwijden als je het openklikt, dus in jullie Aquabrowser. Maar het zou kunnen dat ze wel zichtbaar blijven in Mijn Bibliotheek. Ik vraag het nog even verder na voor je!

Reactie van Lynn Van Kerckhove op 13 Juli 2016 op 11.51

Wim, heb jij toevallig al tijd gehad om het uit te testen? Kun je het ons via het forum even laten weten als je het doet? Hartelijk bedankt al!

Reactie van Joke Quintelier op 25 Augustus 2016 op 13.42

Ok.   Bedankt voor het uittesten, Wim!

Reactie van Lynn Van Kerckhove op 25 Augustus 2016 op 14.53

Ja, hartelijk bedankt, Wim!

Reactie van Lieven Vandekerckhove op 25 April 2022 op 21.15

Hallo Wim, ik zou graag aan alle openbare (en wellicht ook niet-openbare) bibliotheken in Vlaanderen een mail sturen om mijn tweede verhalenbundel voor te stellen. Waar vind ik een lijst van de betreffende bibliotheken en de mailadressen ervan? Kan ik ook hier(op de website van kenniskantoor) dat boek aankondigen?

Dank voor uw reactie.

Reactie van Lieven Vandekerckhove op 26 April 2022 op 17.57

Dank U, Wim!

Opmerking

Je moet lid zijn van Mijn Bibliotheek lijsten om reacties te kunnen toevoegen!

 

Leden (177)

 
 
 

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden