Antoon Verbeke
 • Ichtegem
 • België
Delen op Facebook Delen

De vrienden van Antoon Verbeke

 • Koen D'haene
 • Karlien Brysbaert
 • Johan Maes
 • Dulsster Marijke
 • Sarah D'haeninck
 • Mia Kluysse
 • Jan Van Herreweghe
 • Mireille Geerinck
 • Filippe Verfaillie
 • Marc Lievens
 • Margot Collet
 • Doreen Beuselinck
 • Stef Blommaert
 • Selle de Vos
 • Jan Amourette

Groepen van Antoon Verbeke

 

De pagina van Antoon Verbeke

Recente activiteiten

Antoon Verbeke heeft gereageerd op discussie Vervangen i-line van Peter Van den Berg in de groep Praktische Vragen
29 Aug 2014
Antoon Verbeke heeft gereageerd op discussie Vervangen i-line van Peter Van den Berg in de groep Praktische Vragen
"Ik denk dat er toch iets niet klopt met de snelheid van die lijn. Misschien toch eens contact opnemen met de verantwoordelijke. Gezocht naar de SLA, waar de snelheid van de lijn is in bepaald, maar niet gevonden op Bibnet ;-( misschien verkeerd…"
28 Aug 2014
Antoon Verbeke heeft gereageerd op discussie Vervangen i-line van Peter Van den Berg in de groep Praktische Vragen
"De i-line is enkel een verbindingslijn. Jullie website, enz. hangt niet vast aan die verbindingslijn, maar moet je vanop een andere pc ook kunnen bereiken en mails versturen en ontvangen. Misschien er wel voorzorgen dat jullie de mailboxen verder…"
27 Aug 2014
Antoon Verbeke heeft gereageerd op discussie Welke documenten bewaren in het archief? van Nathalie Janssen in de groep Praktische Vragen
"Beste Nathalie, de VVBAD heeft onlangs, ik geloof zelfs gisteren, een nieuwe handleiding digitaal ter beschikking gesteld betreffende het bewaren en wieden van archiefcollecties/bestanden van gemeenten. Het is een nieuwe versie van de vroegere…"
6 Aug 2014
Antoon Verbeke heeft gereageerd op discussie Inleverbus van Hartmann Catherine in de groep Praktische Vragen
"Hier een foto van de bus in Bekegem. Het is een model brievenbus uit het gewone commerciële aanbod geschikt voor het ontvangen van (normaal formaat A4) pakjes met beveiligingsklap: pakje/post kunnen er niet worden uitgehaald via de klep.…"
6 Aug 2014
Antoon Verbeke heeft gereageerd op discussie Inleverbus van Hartmann Catherine in de groep Praktische Vragen
"Enkele weken geleden werd in onze kleinste locatie een nieuwe brievenbus geïnstalleerd. Het is een losstaand buitenmodel met een klep, waarin ook pakjes kunnen worden ontvangen. Kostprijs ongeveer 250 tot 300 euro. Kan je natuurlijk enkel…"
30 Jul 2014
Antoon Verbeke heeft gereageerd op discussie regeerakkoord van Dirk Hermans in de groep Nieuws en debat
"Volledig terechte opmerkingen, maar zover zijn we nog niet. Trouwens, het regeerakkoord werd geschreven zonder medewerking van de nieuwe minister voor cultuur en jeugd. (De nieuwsberichten lezende was Sven Gatz zelf maar donderdag laat op de hoogte…"
28 Jul 2014
Antoon Verbeke heeft gereageerd op discussie centrale factuur als alternatief voor betaalautomaat van Karlien Brysbaert in de groep Praktische Vragen
"Beste Karlien, ik geloof dat Jabbeke op een systeem met facturatie werkt. PBS-West-Vlaanderen en Vubis: juiste werkwijze en mogelijkheden ken ik niet."
24 Jun 2014
Antoon Verbeke heeft gereageerd op discussie Kastklare boeken van Carine Anecaert in de groep Praktische Vragen
"Standaard Boekhandel en Medioeurope zijn twee mogelijke leveranciers."
22 Mei 2014
Antoon Verbeke heeft gereageerd op discussie multiseat voor internetgebruik van Gert Maris in de groep Praktische Vragen
"Er bestaat ook een multiseatversie met windows. Gezien de noodzakelijke licenties misschien wel duurder. Nog altijd goedkoper en handiger dan eenzelfde hoeveelheid afzonderlijke pc's."
25 Apr 2014
Antoon Verbeke heeft gereageerd op discussie Babyboekjes van Bram Vandenbroucke in de groep Praktische Vragen
"Op de boekjes: met onuitwisbare inkt (speciale soort viltstift, gemakkelijk te krijgen) het aanwinstennummer (barcode) Wij de lenen de boekjes uit in babykoffertjes per drie: doorzichtige plastic koffertjes met een rfidtag op, zodat ze door de…"
18 Apr 2014
Antoon Verbeke heeft gereageerd op discussie Zwerfbib van Bieke Geenen in de groep Praktische Vragen
"Turnhout bijv. Ook enkele Nederlandse voorbeelden. Ben persoonlijk zeer nieuwsgierig naar de 'verdwijnratio' of de 'terugbrengratio'. ;-)"
19 Mrt 2014
Antoon Verbeke heeft gereageerd op discussie scannen als extra service van de bib? van Hans Baudaer in de groep Praktische Vragen
"1. We laten toe dat derden documenten, boeken, tijdschriftartikels, enz. scannen en naar hun mailadres mailen. (Zelfs de Koninklijke Bibliotheek laat dit toe!) 2. We leggen de procedure uit als het nodig is. 3. Klanten scannen zelf, zoals ze vroeger…"
11 Feb 2014
Antoon Verbeke heeft gereageerd op discussie Oude nummers van tijdschriften bewaren van Veerle Stoffelen in de groep Praktische Vragen
"Tot op heden bewaarden we alles vijf jaar. Vooral een kwestie van eenvormigheid en gemakkelijkheid. De bewaardozen dragen per jaar een kleur. We gebruiken vijf kleuren (wit, blauw, groen, rood en geel) Het jaar dat we hetzelfde kleur hanteren op de…"
11 Feb 2014
Antoon Verbeke heeft gereageerd op discussie Faxtoestel voor publiek van Elke De Geyndt in de groep Praktische Vragen
"In verhouding tot digitaal is het misschien wel allemaal duurder, maar je betaalt enkel je lijn (en je gesprekskosten als er faxen worden verstuurd). Je kan de fax op dezelfde lijn zetten als je analoge telefoon, zodat je een telefoonlijn…"
11 Feb 2014
Antoon Verbeke heeft gereageerd op discussie zizo volwassenen tijdschriften van Pierlé Bea in de groep Praktische Vragen
"Neem missschien eens contact op met Bibliografisch Centrum van Bibnet rechtstreeks of via uw PBS."
27 Jan 2014

Profielgegevens

Organisatie
Archief Ichtegem
Werkdomein
archivaris Ichtegem
Facebook-profiel (URL)
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001486104266#!/profile.ph...
LinkedIn-profiel (URL)
http://be.linkedin.com/pub/antoon-verbeke/23/39b/655

Prikbord

 • Nog geen reacties!

Je moet lid zijn van Kenniskantoor om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Kenniskantoor

 
 
 

© 2019   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden