Beste collega's,
het lukt niet om een omslagfoto te uploaden op onze Facebookpagina http://www.facebook.com/bibliotheekbrasschaat De streepjes (= "bezig met uploaden") blijven maar staan. Ook de bestandsgrootte van de foto verkleinen helpt niet.

Weet iemand een oplossing? Ervaren jullie dit ook?

Alvast bedankt!

Ruth


Weergaven: 2126

Berichten in deze discussie

Trage verbinding of probleem bij Facebook waarschijnlijk.

We hebben in het verleden ook al momenten gehad wanneer de site blijft hangen tijdens het opladen van foto's. Gewoon wat later opnieuw proberen.

Bedankt voor de antwoorden. Ik heb al op verschillende tijdstippen geprobeerd, maar tevergeefs. Ik zal nog wat geduld moeten uitoefenen zeker. :-)

Bij mij hier in de bib van Kortenberg is dit ook al voorgevallen, soms helpt het gewoon om eens van pc te veranderen.

Of anders is van foto veranderen.

 

Groetjes,

 

Anne-Marie Van Raepenbusch

OB-Kortenberg

Ja, vaak ligt het ook aan de foto: te groot misschien? Ik heb het ook al een paar keer voorgehad, en na het verkleinen van de foto via Paint of GIMP lukte het dan wel.

Beste Anne-Marie & Ilse,

bedankt voor jullie antwoorden. Soms lukt foto's uploaden naar FB, soms niet. Verkleinen heb ik ook reeds geprobeerd. Er is geen lijn in te trekken. Misschien ligt het al dan niet lukken aan de internetverbinding op dat moment. Ik gebruik dan soms de omweg via de Albums in plaats van rechtstreeks uploaden naar Omslag of Prikbord.

Groetjes,

Ruth

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden