Inger Vermeersch
  • Vrouw
  • Bredene, West-Vlaanderen
  • België
Delen op Facebook MySpace

De vrienden van Inger Vermeersch

  • Ewout Decoorne
  • Christoph Coevoet
  • Johan Maes
  • Mieke Haeck

Groepen van Inger Vermeersch

 

De pagina van Inger Vermeersch

Recente activiteiten

Inger Vermeersch heeft een discussie toegevoegd aan de groep Collectie
Miniatuur

Muzikaal erfgoed van Oostende

Beste collega'sOp vraag van Roland Desnerck, schrijver van o.m. Het Oostends woordenboek, publiceer ik info over zijn laatste werk: een drie-delig luik over het muzikaal erfgoed van Oostende (en omstreken).In 'Muzikaal erfgoed van Oostende' vind je 1015 liederen uit de periode 1600-1945, waarvan bijna de helft met muziekpartituur. Het eerste deel dat een jaar geleden verscheen, bevat liederen i.v.m. de geschiedenis van Oostende, de zeemans- en vissersliederen, de moordliederen.In het tweede…See More
4 Mrt 2020
katrijn bergmans heeft een reactie achtergelaten voor Inger Vermeersch
"Goeiemorgen Inger, Dankjewel voor de info! Groeten, Katrijn"
22 Jan 2020
katrijn bergmans heeft een reactie achtergelaten voor Inger Vermeersch
"Goeienavond Inger, Ik stuur je een berichtje omdat ik op kenniskantoor zag dat jullie in Bredene volop inzetten op plasticvrije bibboeken. Ik werk bij HaBoBIB (bib Haacht/Boortmeerbeek) en wij zetten de eerste voorzichtige stappen in het…"
16 Jan 2020

Profielgegevens

Organisatie
Bib "De Leestuin" Bredene
Werkdomein
Bibliothecaris

Prikbord (3 commentaren)

Op 26 Juni 2014 om 17.43 zei Koen Provost...

Beste collega's

Een barcode hoeft toch niet ? Gewoon de beveiliging op de tag op aan (= rood) zetten in de Vscan software. Op die manier beveiligen we in Menen bvb brochures van Mijn bib die ter inzage liggen aan de opac's.

Met vubis tijdschriftenadministratie is het echter simpeler gewoon het recentste exemplaar in te voeren met barcode en taggen, zodra het volgende nr ingeschreven is, wordt het voorlaatste automatisch uitleenbaar en is direct klaar voor uitleen. Indien een lener het laatste nr aanbiedt aan zelfstation voor uitleen, krijgt de lener automatisch een boodschap dat het object niet voor uitleen bedoeld is. Vertrekt de lener er toch mee, dan gaat het alarm af.

Mvg

Koen Provost

Op 16 Januari 2020 om 19.46 zei katrijn bergmans...

Goeienavond Inger,

Ik stuur je een berichtje omdat ik op kenniskantoor zag dat jullie in Bredene volop inzetten op plasticvrije bibboeken. Ik werk bij HaBoBIB (bib Haacht/Boortmeerbeek) en wij zetten de eerste voorzichtige stappen in het verminderen van ons gebruik van kaftfolie en andere plastic materialen. Ik vroeg me af wat jullie met de avm doen. Wij halen alle cd's en dvd's uit hun oorspronkelijke (veelal plastic) doosjes en steken ze in nieuwe plastic doosjes. Hoe pakken jullie dit aan? Behouden jullie de oorspronkelijke verpakking? Dank alvast voor je reactie. Groetjes,

Katrijn Bergmans

Op 22 Januari 2020 om 8.58 zei katrijn bergmans...

Goeiemorgen Inger,

Dankjewel voor de info!

Groeten,

Katrijn

Je moet lid zijn van Kenniskantoor om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Kenniskantoor

 
 
 

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden