Belinda Chirillo
  • Vrouw
  • Haselt
  • België
Delen op Facebook Delen

De vrienden van Belinda Chirillo

  • Heidi Cuyvers
  • Daniëlle Palmans
  • Roeland Bierkens
  • Annelies Vandeweerdt
  • An Baeten

Groepen van Belinda Chirillo

 

De pagina van Belinda Chirillo

Recente activiteiten

Diana Primchits heeft een reactie achtergelaten voor Belinda Chirillo
"Beste Belinda, ik ben master-studente Mediastudies aan UA en voer onderzoek over het leesgedrag van gedetineerde vrouwen in Vlaanderen. Momenteel ben ik aan het wachten tot mijn aanvraag goedgekeurd wordt om in de vier gevangenissen een…"
3 Jun 2015
Daniëlle Palmans heeft een reactie achtergelaten voor Belinda Chirillo
"bedankt voor de info! A'pese openbare bib zitten natuurlijk op PBS maar werken met Brocade. Stad wil dit systeem financieel niet bekostigen, je weet nooit tot hoelang men nog investeren in de gevangenisbib. Bij Justitie zelf mag het ook niet…"
16 Apr 2014
Daniëlle Palmans heeft een reactie achtergelaten voor Belinda Chirillo
"dag Belinda wij worstelen nog steeds met het zoeken naar een gebruiksvriendelijk softwareprogramma voor de gevangenisbib. werken jullie met VUBIS in Hasselt of ken je nog iemand van de collegagroep die met dit systeem werkt? tot binnenkort, ergens…"
16 Apr 2014
Belinda Chirillo heeft gereageerd op discussie Prime star en prime action van Belinda Chirillo in de groep Gevangenisbibliotheken
"Dag Ludo, de gevangenen betalen er uiteraard zelf voor. Degene die niet kunnen betalen kunnen alleen VRT krijgen. Ik zorg vanuit de Stedelijke bibliotheek van Hasselt voor 2 dvd's die in het weekend constant gedraaid worden (met enige goodwill…"
17 Sept 2013
Ludo THYS heeft gereageerd op discussie Prime star en prime action van Belinda Chirillo in de groep Gevangenisbibliotheken
"Een luxeprobleem ... Geen enkele van de vier gevangenissen hier biedt filmkanalen aan, wij zitten hier nog in het videotheek-tijdperk met honderden DVD's in de bibliotheekrekken! Weet iemand de reden waarom sommige gevangenissen wel en…"
17 Sept 2013
Bart Dils heeft gereageerd op discussie Prime star en prime action van Belinda Chirillo in de groep Gevangenisbibliotheken
"Ik vraag eens in de centrale gevangenis wat ze daar doen, maar op 't eerste zicht via een print van de uitzendingen van een week: als die in de bib ligt hebben ze weer een extra reden om langs te komen?"
11 Sept 2013
Bart Dils heeft gereageerd op discussie lezingen in gevangenis hasselt van Belinda Chirillo in de groep Gevangenisbibliotheken
"Go Hasselt, inspirerende projecten! en een warme oproep aan iedereen om ook jouw projecten in de gevangenis te posten ter inspiratie ende vermaak van 't algemeen Bart"
19 Aug 2013
Belinda Chirillo is lid geworden van de groep van Kenniskantoor
Miniatuur

Vragen

Stel hier je vraag over bibliotheekaangelegenheden aan collega'sSee More
9 Jan 2012
Belinda Chirillo is lid geworden van de groep van Kenniskantoor
Miniatuur

Berichten

Post hier weetjes of persoonlijke bedenkingen en ervaringen, interessant voor bibliotheek- en cultuurprofessionalsSee More
9 Mrt 2011
Belinda Chirillo is nu lid van Kenniskantoor
9 Mrt 2011

Profielgegevens

Organisatie
graduaat Bibliotheekwetenschappen, documentatie- en archiefkunde
Werkdomein
Stedelijke bibliotheek Hasselt: pr, promotie en doelgroepen vooral gevangenis

Prikbord (3 commentaren)

Op 16 April 2014 om 12.36 zei Daniëlle Palmans...

dag Belinda

wij worstelen nog steeds met het zoeken naar een gebruiksvriendelijk softwareprogramma voor de gevangenisbib. werken jullie met VUBIS in Hasselt of ken je nog iemand van de collegagroep die met dit systeem werkt?

tot binnenkort, ergens in juni op bezoek in Oudenaarde zeker?

doei

Danielle

Op 16 April 2014 om 14.07 zei Daniëlle Palmans...

bedankt voor de info!

A'pese openbare bib zitten natuurlijk op PBS maar werken met Brocade. Stad wil dit systeem financieel niet bekostigen, je weet nooit tot hoelang men nog investeren in de gevangenisbib. Bij Justitie zelf mag het ook niet veel kosten, weet je wel?

Op 3 Juni 2015 om 23.54 zei Diana Primchits...

Beste Belinda,

ik ben master-studente Mediastudies aan UA en voer onderzoek over het leesgedrag van gedetineerde vrouwen in Vlaanderen. Momenteel ben ik aan het wachten tot mijn aanvraag goedgekeurd wordt om in de vier gevangenissen een vragenlijst uit te delen.
In afwachting daarvan, zou ik graag van elke gevangenis in Vlaanderen, waar vrouwen gevestigd zijn (Antwerpen, Hasselt, Gent en Brugge), iemand willen interviewen over de gevangenisbibliotheek. Ik vroeg mij af of u het misschien zag zitten om voor maximum een uurtje ergens af te spreken voor een interview?
Dit uiteraard op een locatie, datum en uur dat u het beste uitkomt!

Vriendelijke groeten,

Diana

Je moet lid zijn van Kenniskantoor om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Kenniskantoor

 
 
 

© 2019   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden