Zadendisplay & tablet bestellen

In het verleden werden de zadendisplay met tablet en toebehoren via MijnTuin.org besteld.  Om praktische redenen is dit niet langer mogelijk, maar je kan rechtstreeks bij de leveranciers bestellen.

Hieronder vind je de offertes:

Offerte zadenbib vrijstaand model (dubbelzijdig)

Offerte zadenbib muurmodel (enkelzijdig)

Je kan het meubel laten ophalen in Gent.  Gezien de afmetingen is het erg duur om dit te laten vervoeren door een koerierdienst (>120 euro).  De schrijnwerker kan het eventueel ook brengen aan 40 euro per uur + vergoeding voor de verbruikte diesel.  De bedragen in deze offertes worden jaarlijks geïndexeerd. Vraag de juiste prijs voor de zekerheid nog even na bij ZO Houtconcepten. Voorzie wat marge wanneer je de display voor volgend jaar begroot.

De meubels kunnen worden bestickerd met een instructiesticker.pdf bij de tablet en een banner (met bv. het zadenbiblogo, het zadenbiblogo van Denderleeuw, het biblogo rood of het biblogo zwart) bovenaan (2x op vrijstaand model).  Deze stickers kan je eventueel zelf afdrukken en plakken, maar je kan ook bij lieven.gekiere@mijntuin.org informeren naar een stickervel.

In 2 zadenbakjes van de 32 (4 van de 64 bij het dubbelzijdig model) kan je folders van MijnTuin.org plaatsen: deze zijn iets breder uitgefreesd. 

Op het meubel kan je eenvoudig een anti-diefstal tablethouder monteren, zoals bv. de SecuPaddock (44,50 euro excl. BTW).

Je gebruikt best een 10 inch tablet.  Enkele zadenbibs gebruiken de Samsung Galaxy Tab 4 10.1 Wifi en zijn daar heel tevreden over.  Met de iets goedkopere Lenovo, die mee in de oorspronkelijke offerte voorzien was, hebben we minder goede ervaringen.

Uiteraard is het ook mogelijk om door jullie technische dienst zelf een meubel te laten ontwerpen.  Het uitleensysteem is ontworpen voor gebruik op een tablet, maar je kan het desgewenst ook op een laptop of pc gebruiken.

Reactie van Katleen Van Eecke op 27 Mei 2015 op 11.39

De Olense bib start ook met een zadenbib. Toen we de banner gingen printen, gaf onze communicatieambtenaar de opmerking dat er een taalfout in  staat: het is word lid ipv wordt lid

Is er een aangepast versie beschikbaar?  http://taaladvies.net/taal/advies/vraag/924/wordt_word_lid/

Reactie van Tim Lerno op 28 Mei 2015 op 14.48

Dag Katleen,

Blijkbaar stond hierboven nog steeds de eerste versie met de taalfout online.  Ik vraag even aan MijnTuin.org of ze me de correcte versie kunnen doorsturen en zal deze hier dan opnieuw posten.  Mijn excuses voor het ongemak.

Groeten van Tim
Bib Londerzeel

Reactie van Tim Lerno op 28 Mei 2015 op 16.00

Voila: ik heb hierboven meteen de 4 versies online gezet die tot dusver gebruikt werden.

Reactie van Tim Lerno op 4 Juni 2015 op 13.53

Ondertussen heb ik de hele pagina aangepast met actuele offertes en contactgegevens van de leveranciers.  

Opmerking

Je moet lid zijn van Het zadenbibnetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

© 2018   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden