Alle Het zadenbibnetwerk pagina's (11)

Promotiemateriaal en meer 9 commentaren 

Je hebt een folder of affiche of ... gemaakt voor jouw zadenbib.  Waarom zouden andere zadenbibs dan nog van nul aan krak hetzelfde moeten beginnen? Op deze pagina wordt alle promotie- en commu… Weergeven »

Zaden invoeren en etiketten afdrukken 4 commentaren 

Alles over het invoeren van zaden in de catalogus en het aanmaken en afdrukken van etiketten zal binnenkort op deze pagina verzameld zijn.   Post hieronder al je vragen als reactie of klik onder… Weergeven »

De bib op Pinterest 4 commentaren 

Op http://www.pinterest.com/mijnzadenbib/ vind je de gemeenschappelijke groepsborden op Pinterest van alle zadenbibs. Het concept is eenvoudig: iedereen die één van deze borden volgt wordt op zijn be… Weergeven »

De bib op MijnTuin.org

Maak op MijnTuin.org bij voorkeur een gebruiker aan op naam van de bib en vraag van daaruit toegang tot de beheermodule.  Op die manier is de bib vertegenwoordigd in de community… Weergeven »

Systeemwensen 5 commentaren 

Op 20 oktober 2014 viert het zadenbibsysteem zijn 2de verjaardag, maar u mag ook al uw wensen en dromen voor toekomstige ontwikkelingen posten door op deze pagina te reageren ;-) Klik onderaan d… Weergeven »

Systeembugs 62 commentaren 

Bestaande functionaliteit die niet naar behoren werkt?  Post hieronder als reactie.  Alle bugs worden op deze pagina opgelijst.  Van zodra iets is opgelost krijgt het de… Weergeven »

Mijn Zadenbib TV

-Een mooie reportage van RTV over de zadenbib van Lille Leuke ATV-reportage over de zadenbib in het Antwerpse Ecohuis         Weergeven »

Configuratie van de tablet 6 commentaren 

Enkele tips voor een vlot eerste gebruik, vooral ook voor collega’s die Android nog niet gewend zijn: -        Zet de tablet aan (lang op de knop drukken) en doorlo… Weergeven »

Zadendisplay & tablet bestellen 4 commentaren 

In het verleden werden de zadendisplay met tablet en toebehoren via MijnTuin.org besteld.  Om praktische redenen is dit niet langer mogelijk, maar je kan rechtstreeks bij de leveranciers bestell… Weergeven »

Etiketten voor zadenzakjes bestellen 2 commentaren 

Na het invoeren van de zaden verschijnt er een print-knop op het tabblad 'zaden'.  Via deze knop kan je een PDF aanmaken die op etiketten geprint wordt.  Uiteraard is het hierbij belangrijk… Weergeven »

RSS

© 2018   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden