Etiketten voor zadenzakjes bestellen

Na het invoeren van de zaden verschijnt er een print-knop op het tabblad 'zaden'.  Via deze knop kan je een PDF aanmaken die op etiketten geprint wordt.  Uiteraard is het hierbij belangrijk dat we allemaal zakjes en etiketten in hetzelfde standaardformaat gebruiken.  Dit zorgt er tevens voor dat zadenbibzakjes uit verschillende bibliotheken eenvormig en herkenbaar zijn.

Voor de etiketten is dit 99.1X67.7 mm.  Hierbij is het echter ook heel belangrijk dat de marges exact overeenkomen met de etiketten van Esselte/Dataline met nummer ESS-57134 (8 etiketten per vel).  Bekijk het sjabloon afmetingen etiketten.pdf voor de juiste marges.  

De etiketten van Esselte/Dataline kan je in principe bij elke kantoorhandel bestellen die Esselte-producten verdeelt.  bv. http://www.repro.be/rightclick.cfm?id=1436003&product_id=1888680 , waar ze voor 800 etiketten 22 euro vragen incl. BTW en excl. 9,08 euro verzendkosten wanneer je ze niet afhaalt in hun winkel in Merksem.

Frank Vanderperre van Bibli Projects (ex-vennoot Biblidesign) bezorgde me deze offerte voor zowel de etiketten als de zakjes: offerte bibli projects.pdf 

Niet de voordeligste oplossing, maar misschien wel interessant voor wie het makkelijker is om beiden bij een ‘vaste’ bibliotheekleverancier te bestellen. 

Ook bij Biblidesign kan je de Gallery-etiketten bestellen aan een voordelige prijs: vraag een offerte bij info@biblidesign.be

Elders deze etiketten goedkoper gevonden of andere etiketten met exact dezelfde marges?  Reageer hieronder en deel je kennis!

Klik onderaan deze pagina op 'volgen', zodat je een mail krijgt bij nieuwe posts van collega's.

Reactie van Marijke Rampelberg op 24 Maart 2014 op 9.48

Ik bestelde de etiketten van Gallery bij lokale kantoorhandel Marcelis in Halle. Komt op € 8.95 voor 800 etiketten.

Gallery witte etiketten ft 99,1 x 67,7 mm, ronde hoeken, 8 per blad

Product code 29967

Reactie van Tim Lerno op 4 Juli 2014 op 15.25

Ook bij Biblidesign kan je de Gallery-etiketten bestellen aan een voordelige prijs: vraag een offerte bij info@biblidesign.be

Opmerking

Je moet lid zijn van Het zadenbibnetwerk om reacties te kunnen toevoegen!

© 2018   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden