Tussenstand Bib Web Awards: wie nu nog met campagne start maakt het verschil!

Vandaag is na 5000 stemmen de tussenstand van de Bib Web Awards gepubliceerd en... we rijden in een kopgroep van 5!  Deze 5 initiatieven haalden elk meer dan 350 stemmen, maar worden nog steeds op de voet gezeten door 10 genomineerden die al meer dan 300 stemmen wisten te halen. Hieronder zien we ook De Bib op School en flandrica.be, die behalve voor de publieksprijs, net als wij in de categorie 'Groot gezien' voor een gouden award strijden.  Spannend!

Aangezien wij de enige genomineerde zijn die vanuit meer dan 20 druk bezochte openbare bibliotheken intensief campagne kunnen voeren had de publieksprijs logischerwijze eigenlijk al lang binnen moeten zijn met een onoverbrugbaar verschil van enkele duizenden stemmen (hu hu hum ;-).  Omdat niet iedere zadenbib even enthousiast op de campagnetrein is gesprongen kunnen de bibliotheken die langs de kant bleven staan met een absoluut minimum aan moeite nu nog het verschil maken! 

De Bib Web Awards zijn een uitstekend middel om jullie zadenbib meer lokale bekendheid te geven, dus ik zou zeggen: laat deze unieke kans niet liggen! 

Stuur een mailing naar al je klanten, bombardeer Facebook met Kamagurka-cartoons, zorg voor een duidelijke stemlink op de website of blog, misbruik jullie e-mailhandtekening voor electorale doeleinden, ... en haal die tekening van Kamagurka samen met één of meer gouden awards naar Het Zadenbibnetwerk, zodat die tot het einde der tijden van zadenbib naar zadenbib kunnen rondreizen.

Op 16 november gaat de stembus onherroepelijk dicht.  Het is dus nu of nooit!

Zie mijn vorige forumbericht voor inspiratie en gedeeld campagnemateriaal.

Yes we can!   

Weergaven: 54

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden