Dag collega's

In de maand november organiseren wij in de bib van Dilbeek een tentoonstelling rond Fantasy. Om de materialen veilig te kunnen tentoonstellen, zijn wij nog op zoek naar vitrinekasten. Helaas konden ons naburig CC en de provinciale uitleendienst ons hierbij niet meer helpen. Zijn er bibliotheken die zelf vitrinekasten hebben en deze uitlenen aan andere bibliotheken? Of hebben jullie een andere suggestie waar we deze gratis/goedkoop kunnen vinden?

Alvast bedankt voor de reacties,

Groetjes

Evelien

Medewerker bib Dilbeek

Weergaven: 249

Berichten in deze discussie

Informeer misschien eens bij de lokale afdeling van Familiekunde Vlaanderen in Dilbeek. Ze vergaderen in Westrand en hebben een documentatiecentrum in het Schoolmeestershuis. Misschien hebben zij wel vitrinekasten die ze af en toe voor tentoonstellingen gebruiken en zijn ze bereid deze uit te lenen. Vragen kost niks.

Info: http://fv-dilbeek.familiekunde-vlaanderen.be/bestuur.html

En anders de archiefdienst van Dilbeek?

Succes!

Bedankt voor de suggestie Patrick, het is inderdaad een mogelijke piste. We dachten zelf ook al via de lokale cultuurdienst te informeren bij de heemkundige kringen, de afdeling van Familiekunde zullen we al zeker contacteren.

Andere ideeën zijn zeker ook nog welkom!

Groetjes

Evelien

Ik kan me vergissen, maar heeft de uitleendienst van de provincie Vlaams-Brabant er geen?

Dag Ilse

Dat klopt, de uitleendienst heeft inderdaad vitrinekasten. Maar helaas zijn die al uitgeleend in de periode waarin wij ze nodig hebben.

Groetjes

Evelien

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden