Hey allen,

Onze nieuwsbrief heeft een hele tijd stilgelegen. Intussen is de GDPR aan de orde en wil dit zeggen dat we ons lenersbestand niet langer mogen mailen met de opt-out procedure zoals voorheen, en dat het sowieso via de opt-in methode moet verlopen.

Wij moeten onze huidige leners dus allemaal zien te bereiken met de vraag of zij een nieuwsbrief willen ontvangen, en dus de mogelijkheid geven om zich daarvoor in te schrijven.

Hebben jullie tips, ervaringen hoe dit aan te pakken? 

bedankt!

Weergaven: 114

Berichten in deze discussie

Wij hebben naar aanleiding van de nieuwe GDPR een laatste mailing verstuurd naar de oude mailgroep met de vraag zich opnieuw in te schrijven indien ze verder nieuws willen ontvangen. Op dat moment schakelden we ook over naar de nieuwsbrief bij de website, een andere module dus. Ik zou dus een nieuwe mailgroep aanmaken en klanten stimuleren om zich daarvoor in te schrijven. De meeste geadresseerden hebben zich niet opnieuw ingeschreven. Verder voeren we promotie voor de nieuwsbrief door bij elke publicatie van een activiteit iets te zetten als 'wil je op de hoogte blijven... schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.' Dit staat ook standaard in de handtekening van onze mails met een directe link naar de inschrijfmodule. Desondanks krijgen we weinig inschrijvingen bij. We zitten nu op een derde van ons oorspronkelijk bestand. 

RSS

© 2023   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden