Hallo collega's,

wij verhuizen over enkele jaren naar een nieuwe locatie. Ons huidig magazijn is 44m² groot. In de nieuwe bib is er slechts een ruimte van 11m² voorzien. Hoogtijd dus om onze magazijncollectie te herbekijken.

  • Wie heeft nog een magazijncollectie en welk criteria hanteren jullie hiervoor?
  • Wie heeft geen magazijncollectie meer en wat is jullie ervaring daarmee?

Weergaven: 264

Berichten in deze discussie

Wij gebruiken ons magazijn enkel om populaire thema's (kerst, sint, pasen) en boeken over de gemeente in op te bergen.  We stellen het bewaren van deze populaire thema's in het magazijn, nu wel in vraag (ergens jammer dat deze collectie uit de rekken verdwijnt). Buiten deze categorieën, hebben we geen magazijnwerken. Alles mag uitgeleend worden en zit dus in open kast. Wat afgevoerd wordt uit open kast, verdwijnt ook effectief uit de collectie (boekenverkoop).

Vriendelijke groeten uit Bredene

Wij stoppen ook onze boeken over kleuterfeestdagen (Sint, Kerst, Pasen,..) in het magazijn, wegens plaatsgebrek in de bibliotheek zelf.

Ook hebben we bepaalde klassieke romans, die niet meer zo vaak spontaan worden uitgeleend maar die je niet kan afvoeren wegens "te klassiek" en "te geliefd als verplichte lectuur in het middelbaar"

RSS

© 2020   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden