Collega's

We (bib Beernem) zijn op zoek naar mogelijke leveranciers voor dvd's. Vroeger gingen we enkele keren per jaar naar de Fnac maar dat was omslachtig want dan moesten we fysiek naar de Fnac gaan en hebben we maar om de zoveel tijd nieuwe dvd's.

Nu werken we met Standaard boekhandel maar dat is ook niet altijd ideaal, zeker niet voor series waarbij dan achteraf pas blijkt dat we seizoen 1 niet meer kunnen krijgen, terwijl latere seizoenen wel werden geleverd. De bestelmodule heeft ook wel wat mankementen.

We zijn niet zeker dat we zullen veranderen maar willen graag eens bekijken welke de andere opties zijn.

We willen dus graag een leverancier die relatief snel levert en met een overzichtelijke website / bestelmodule.

Wie heeft positieve ervaringen met welke leverancier?

Alvast heel erg bedankt!

Weergaven: 286

Berichten in deze discussie

Hey Sara,

Bol.com is een optie. 

grtn,
Christophe

Hoi,

Wij werken momenteel samen met MedioEurope. 

Groetjes

Laura

Ik heb een tijd samen gewerkt met Muziek-Al. Het is wel al wat jaartjes geleden, maar toen ging het wel vrij vlot. 

Wij werkten met Mediamarkt, interessant van prijs, maar even vervelend als Fnac (tijdsintensief, alles meesleuren, nooit mee zijn met je collectie). Wegens corona nu helemaal overgeschakeld naar Medio Europe en standaard boekhandel (webshop). Medio Europe biedt ook automatische aanvulling van lopende series aan, handig. Bol.com en Dreamland zijn ook interessant, Bij deze laatste kopen we vooral gezelschapsspelletjes en games.

Wij werkten de voorbije jaren met Medio Europe en zijn tevreden. Voor de volgende jaren vroegen we een offerte bij Medio Europe, Muziek-Al en Standaard.

Brigitte

bib Ronse

Wij werken momenteel met Medio Europe en we zijn heel tevreden. 

De maandelijkse leveringen komen op vaste momenten en alles verloopt vlot. Ik bestel online de eerste week van de maand en wat reeds verschenen is, zit meestal bij de levering van eind diezelfde maand.

Vroeger hadden wij Muziek-Al en daar waren we minder tevreden over. Ze verzenden enkel als ze 25 dvd's verzameld hebben (geen bestelling, maar fysiek aanwezig bij hun). Bij minder moet je verzendkosten betalen. Als je een beperkt budget hebt, krijg je dus maar om de paar maanden een levering. Bovendien gebeurde het regelmatig dat het een half jaar duurde vooraleer een bestelde dvd geleverd werd.

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden