Collega's,

Langs deze weg wou ik eens informeren of er bibliotheken zijn die de lerarenkaarten niet meer verdelen. Praktisch is het voor ons niet altijd eenvoudig om dat te doen. Vandaar onze vraag of er bibliotheken zijn die daar van af zien en hoe de verdeling dan wel gebeurt.

Groeten, Nathalie

Weergaven: 213

Berichten in deze discussie

In Zulte vinden we het een opportuniteit om de lerarenkaarten te kunnen uitdelen en zo de leerkrachten toch minstens hiervoor in de bib te krijgen.

We geven dan meteen ook een flyer mee met ons aanbod voor het onderwijs.

Ik heb enkele jaren geleden eens nagevraagd of Klasse eigenlijk iets doet met de afhaallijsten die we moeten aanvinken en dat blijkt wel degelijk het geval.  Ze waren toen bv. aan het bekijken of ze het aantal kaarten konden verminderen op basis van wat diegenen die niet afgehaald worden.

Voor ons is dat aanvinken immers het meest belastende op drukke momenten.  Daarom doen we dit niet bij het afhalen, maar laten we daar na de einddatum een uurtje een jobstudent op los, om alles retroactief aan te vinken. :-)   Werkt perfect!

Ik merk ook dat er nog redelijk wat kaarten na de einddatum worden afgehaald.  Wij blijven ze dan ook nog verder verdelen, zolang de doos bij ons niet werd opgehaald.

Bij veel leerkrachten is het "binnen en weer buiten", maar ik vind het toch ook wel een meerwaarde dat we ze allemaal eens over de vloer krijgen.

Groeten van Tim

Bib Londerzeel

Wij verdelen de kaarten ook nog verder. De werklast valt mee bij ons. De leerkrachten komen redelijk gespreid. Het vervelendste vind ik de ruimte die de dozen innemen :), en de kaarten die niet opgehaald worden. 

RSS

© 2023   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden