Beste Collega's,

Door de wel erg lage uitleencijfers en omdat we de benutte ruimte veel betere kunnen gebruiken gingen we onlangs over tot verkoop van onze 26.000 cd's. Een kleine helft daarvan is intussen verkocht aan muziekliefhebbers die soms van (heel) ver kwamen. De drager wordt nog nauwelijks uitgeleend maar wel nog gretig tweedehands aangekocht.

Onvermijdelijk blijven na de verkoop nog een paar duizend cd's over. Heeft iemand weet van gespecialiseerde opkopers voor cd? Andere suggesties?

Elke inbreng kan nuttig zijn.

Met veel dank en collegiale groet,
Nicolas Cappelle, OB Izegem

Weergaven: 274

Berichten in deze discussie

Dag Nicolas

Ik ga voor de andere suggestie :) (speciale opkopers ken ik niet). Wij zetten een bak met 'gratis' buiten. Deze is telkens snel leeg. We houden sinds vorig jaar een permanente verkoop. We zetten onze materialen twee weken te koop in de bib, daarna gaan ze in de bak 'gratis', die we net voor de inkom zetten. Wat dan niet weg is, zouden we aan de Kringloop schenken, maar dat is tot nu toe nog niet nodig geweest :)

Groetjes uit Bredene

Wij hebben vorig jaar onze cd-collectie afgevoerd. Wat overbleef na de verkoop (ook enkele duizenden) hebben wij naar de Kringloopwinkel gebracht.

Marijke Oda, Bibliotheek Nijlen

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden