Moeilijk te vinden: dvd-doosjes voor meerdere schijfjes.

Hieronder een kritisch artikel over de voor- en nadelen.

Opgepast: één van de webshops (voor dergelijke doosjes) die onderaan het artikel genoemd worden, is er al mee opgehouden.

http://www.dvdinfo.be/artikel.php?id=58

Wie kent nog goede leveranciers ?

Medio/proxis heeft tussenschotjes (trays) die je binnenin een enkel doosje kan klikken. Zo heb je plaats voor 2 extra schijfjes.

Weergaven: 443

Berichten in deze discussie

Hier in Lokeren gebruiken we meerdelige dvd-dozen van AVA (Audio Video Accessoires) in Zwevegem. Ze gaan tot 10 dvd's. Maar ideaal zijn ze ook niet. We merken toch wel dat onze leners soms iets te 'hardhandig' zijn... en zo de pinnetjes snel afbreken.

Kristel

POB Lokeren

Bij Medio kan je trays kopen, zodat je tot 6 Dvd's in 1 doos kan opbergen. Tot hiertoe nog niet veel problemen mee ondervonden.

Mvg,

Catherine

POB Sint-Martens-Latem

Wij hebben dikke doosjes van progress international, maar ook die zijn echt niet stevig. De pinnetjes breken enorm snel af en de zijkantjes (waar de pinnetjes in bevestigd zijn) ook

Wij kopen onze doosjes online via dvddoosje.be. Perfecte service.

Kwaliteit is goed. Allerlei formaten

Kijk eens op http://www.sbnl.be/_pdf/eurobib-direct_2011/09_mediaopslag.pdf en  http://www.nbdbiblion.nl/?pagina=5322 daar kan je wllicht alternatieven vinden. Levering door beide firma's is correct ondervonden we

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden