Gegevens gebeurtenis

Cover Lover wedstrijd

Tijd: Oktober 14 2011 van 6.00 tot Oktober 15 2011 bij 19.00
Locatie: Bibliotheek Lommel
Straat: Hertog Janplein 1
Plaats: 3920 Lommel
Website of map: http://www.bib.lommel.be
Telefoon: 011/399 680
Soort gebeurtenis: wedstrijd
Georganiseerd door: Rudi Lavreysen
Meest recente activiteit: 14 Sept 2011

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Elk boek van de bib, elke cd en elke dvd heeft een cover. Een origineel voorblad, een unieke hoes of cd-boekje. Soms zijn pareltjes, ware kunstwerkjes. Soms ook niet.

Waarom niet eens wat nieuwe covers maken?

Ben jij een cover lover? Misschien heb jij wel inspiratie om bijvoorbeeld de cd ‘Mijn allergrootste successen’ van Eddy Wally van een nieuwe cover te voorzien? Of het eerste Harry Potter boek ‘De steen der wijzen’ van J.K. Rowling? De cd ‘Raindogs’ van Tom Waits? ‘Moord in de bibliotheek’ van Agatha Christie?

Titels zijn er meer dan voldoende. Je vindt ze via de online catalogus van de bib.

Criteria om de inzendingen te beoordelen? Enige humor is natuurlijk niet verboden. Ook de inhoud van het boek kan belangrijk zijn, een verwijzing naar de originele cover, creatief gebruik van technieken en materialen, enz…

Alle creatieve uitingen zijn geschikt om ons te voorzien van nieuwe covers. Eigen foto’s, fotocomposities, photoshop, tekeningen, schetsen, schilderijen,… het mag allemaal.

Een deskundige jury zal zich buigen over de ontwerpen. Inzenden kan tot 1 oktober 2011. Binnenbrengen bij de Lommelse bib of mailen naar lommel@bibliotheek.be. Zorg dat de digitale inzendingen voldoende groot zijn om ze af te drukken op minimaal een A4 formaat.

De beste inzendingen worden beloond met een mooie prijs. Tijdens de bibliotheekweek (15 tot 23 oktober) worden de mooiste werken tentoongesteld in de bib en krijgen de origineelste digitale inzendingen een plaatsje op de Flickr account van de bibliotheek. De prijsuitreiking en opening van de tentoonstelling is voorzien op zaterdag 15 oktober.

Dankzij jullie, dankzij de cover lovers, dankzij de bib… hebben onze boeken, cd’s en dvd’s binnenkort een alternatieve cover.

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Cover Lover wedstrijd om opmerkingen toe te voegen!

Word lid van Kenniskantoor

Bijwonen (1)

© 2020   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden