Vlieg
  • Man
  • Brussel
  • België
Delen op Facebook MySpace

De vrienden van Vlieg

  • Mahieu Nathalie

Groepen van Vlieg

 

De pagina van Vlieg

Recente activiteiten

Vlieg heeft een evenement geplaatst

Focus op Families: een studiedag rond familievriendelijkheid in STAM Gent

Oktober 7 2019 vanaf 9.00 to 18.30
Een jaar geleden lanceerde publiq het Inclusieve Familiemanifest: een tool waarmee cultuurhuizen aan de slag kunnen om hun organisatie nog familievriendelijker te maken. Samen met FARO, de Gezinsbond,Toerisme Vlaanderen en Vitamine C organiseert publiq nu voor de eerste keer Focus op Families: een studiedag volledig in het teken van familievriendelijkheid. Het wordt een goedgevulde dag met praktische workshops en inspirerende getuigenissen. Zo ga jij met heel wat nieuwe ideeën voor je eigen…See More
19 Sept 2019
Vlieg heeft een discussie toegevoegd aan de groep Nieuws en debat
Miniatuur

Focus op Families: een studiedag rond familievriendelijkheid

Maandag 7 oktober organiseert publiq Focus op Families: een verhaal van je hele organisatie. Deze studiedag rond familievriendelijkheid vindt plaats in het STAM te Gent. Werk jij in de cultuursector en wil je jouw familiepubliek nog beter ontvangen? Ontdek hier het programma: http://www.familiemanifest.be/focus-op-families-een-studiedag-rond-familievriendelijkheidEen jaar geleden lanceerde…See More
11 Sept 2019

Profielgegevens

Organisatie
CultuurNet Vlaanderen vzw
Werkdomein
Cultuurmarketing
E-mailadres
vlieg@uitmetvlieg.be
Blog-URL
http://www.cultuurnet.be/nl/project/vlieg
Facebook-profiel (URL)
http://https://nl-nl.facebook.com/UiTmetVlieg/
Twitter-account
https://twitter.com/uitmetvlieg

Vlieg wijst families de weg naar straffe vrijetijdsactiviteiten voor kinderen

Jong geleerd is oud gedaan, dat geldt ook voor cultuur. Het label Vlieg maakt het cultuur- en vrijetijdsaanbod voor families met jonge kinderen (-12 jaar) zichtbaar en herkenbaar. Honderden organisatoren, gemeenten en mediapartners gebruiken het label in hun programmabrochures, infobladen, online agenda’s en printkalenders. Vlieg maakt families wegwijs, helpt om een keuze te maken uit het ruime aanbod en prikkelt hen om naar activiteiten mét toegevoegde waarde te gaan.

Op de publiekswebsite UiTmetVlieg.be vinden families info op maat over activiteiten voor en met kinderen. De website is ook het digitale clubhuis van de 'Bende van Vlieg': een community van families die in ruil voor 'Vliegpunten' hun uitstapjes met de kinderen bespreken en zo inspiratie bieden voor andere families.

Met allerlei publieksacties geeft Vlieg families geregeld een duwtje in de rug om in hun vrije tijd aan cultuur te doen. Zo is er jaarlijks de zomeractie 'Schatten van Vlieg': een culturele schattentocht in samenwerking met de brede sector die tienduizenden kinderen op de been brengt.

De blog van Vlieg

Schatten van Vlieg '19: kom naar de inspiratiedag

Schatten van Vlieg, ondertussen een vaste waarde in de vakantiemaanden juli en augustus, is een zomeractie voor families. In heel Vlaanderen en Brussel verstoppen cultuurhuizen een schat van Vlieg. Zo moedigen we families aan om eropuit te trekken en via de schattentocht het vrijetijdsaanbod in hun eigen buurt te ontdekken.

Het thema van dit jaar is "proef jij wat ik proef?"

Wegens grote vraag…

Doorgaan

Geplaatst op 3 Januari 2019 om 14.21

Prikbord

  • Nog geen reacties!

Je moet lid zijn van Kenniskantoor om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Kenniskantoor

 
 
 

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden