Oogappel kinderboeken
  • Man
  • Middelburg, Zeeland
  • Nederland
Delen op Facebook Delen
 

De pagina van Oogappel kinderboeken

Recente activiteiten

Oogappel kinderboeken is nu lid van Kenniskantoor
22 Sept 2020

Profielgegevens

Organisatie
uitgeverij
Werkdomein
kinderboeken
E-mailadres
r.veenker@wxs.nl
Blog-URL
http://rieksveenker.nl

Na mijn schoolmuziek-opleiding aan het conservatorium in Groningen, mijn geboortestad, ben ik verhuisd naar Zeeland. Daar heb ik een kleine veertig jaar geleefd en gewerkt als docent muziek/kunstgeschiedenis op een middelbare school voor havo/vwo in Middelburg: de CSW.  Sinds maart 2015 ben ik met (pre)pensioen.

Al die jaren op school heb ik, naast mijn werk als docent, in een team van enthousiaste en gedreven collega’s meerdere muziektheater producties vormgegeven, de muziek geschreven, gearrangeerd, en uiteindelijk met een live orkest van leerlingen uitgevoerd. Daarnaast heb ik ook buiten school aan diverse muziektheater-producties meegewerkt.

Mede door mijn auteurswerk bij uitgeverij ThiemeMeulenhoff aan de methode  Palet  voor het toentertijd nieuwe tweede fase-vak CKV ben ik door het schrijven gegrepen. Momenteel schrijf ik zowel korte verhalen voor volwassenen als verhalen voor kinderen. Vooral dat laatste heeft mijn hart gestolen. Daarom ook heb ik in 2018 besloten een uitgeverij op te richten: Oogappel kinderboeken. Bedoeld om mijn eigen boeken uit te geven.

De blog van Oogappel kinderboeken

De mossel met de parel

Een (voorlees)verhaal voor jong en oud

Als Worp op een rustige herfstavond nog een rondje over het wad loopt, vindt hij daar een fles die is aangespoeld op het eiland.

Maar in plaats van…

Doorgaan

Geplaatst op 22 December 2020 om 15.00

Wis, wis Sluiervis

een (voorlees)verhaal voor jong en oud.

 

Sstt. Als je heel stil bent, kun je hem horen zingen. Snoeshaan. Misschien in het begin alleen in je hoofd, maar als je heel goed luistert ook buiten in het Grote Bos. Zo ontroerend mooi…

Doorgaan

Geplaatst op 28 September 2020 om 16.30

Sprookjesvogel

een (voorlees)verhaal voor jong en oud.

 

Niemand in het Grote Bos is zo ontroostbaar als Falka. Maar er is niemand die haar wil helpen. De andere valken vinden het al een hele kunst elk jaar zelf voor nieuwe eieren te zorgen. Om daarvan…

Doorgaan

Geplaatst op 28 September 2020 om 16.00

Prikbord (1 commentaar)

Op 16 Februari 2021 om 12.06 zei Maris A...

Goedendag,
Hoe gaat het met je? Ik heb interesse in je gewekt nadat ik je korte profiel had doorgenomen en vond het nodig om je onmiddellijk te schrijven. Ik heb iets heel belangrijks om aan u te onthullen, maar ik vond het moeilijk om mezelf hier uit te drukken, aangezien het een openbare site is. Kunt u mij contacteren op :( officialaishacbd@gmail.com) voor de volledige details.
Fijne dag
Godzijdank zegene
Aisha

Je moet lid zijn van Kenniskantoor om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Kenniskantoor

 
 
 

© 2021   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden