Tijdens de infosessies door Locus over de Bibweek werd de lezing van Stijn Meuris door veel bibliotheken wel gesmaakt, ook door ons. Na navraag bij het boekingskantoor blijkt een lezing van 2u wel € 1100 te kosten (excl. 6% btw). Ik heb achteraf nog even met Stijn staan praten en hij stond wel open voor een 'samenaankoop', waarbij we korting kregen als meerdere bibliotheken de sessie zouden boeken rond die periode.

 

Waren er nog bibliotheken geïnteresseerd, en zo ja welke. Want als we kort bij elkaar dezelfde lezing plannen, dan pakken we uiteraard elkaars publiek af, dus dat is ook niet zo handig. Iemand interesse om samen naar het boekingskantoor te stappen met een goedkoper voorstel voor x sessies, verdeeld over x bibliotheken?

 

Alvast bedankt

 

Ilse

Weergaven: 365

Berichten in deze discussie

Dag Ilse,

 

Wij hebben elk jaar een lezingenreeks 'Op de koffie bij...' waarin we twee lezingen organiseren rond eenzelfde thema. In het kader van het thema 'iedereen bibliothecaris' willen we volgend jaar mensen aan het woord laten over hun passie. We denken daarbij ook aan Stijn Meuris, maar de prijs is echt wel te hoog voor ons.

Ik weet niet van welke bib jij bent, wij zijn de bib van Edegem, bij Antwerpen.

 

Laat maar iets weten. Heb je voor de rest al reactie gekregen? Je kan me altijd mailen op veerle.stoffelen@edegem.be

 

groetjes

Veerle

Hallo Veerle

Ik ben van de Bib Leuven. 

Tot nu toe ben jij de enige die al reageerde. Hopelijk zijn er nog, want met slechts twee vrees ik dat we de prijs niet echt gaan kunnen doen zakken.

Mvg

Ilse

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden