Dag Collega's

 

We willen een enquête laten uitvoeren naar de kennis over en de perceptie bij de man in de straat en bij de gebruikers van onze huidige bib (ligging, infrastructuur, aanbod, klantvriendelijkheid....).

Zijn er bibliotheken die met bepaalde instellingen (firma's, studiebureau's, consultants, hogescholen...) een goede ervaring hebben? En wat is het kostenplaatje, ongeveer?

 

 

Willem van Sint-Truiden

Weergaven: 110

Berichten in deze discussie

Er is al een gelijkaardige discussie geweest op kenniskantoor. zie http://kenniskantoor.bibliotheek.be/group/vragen/forum/topics/gebru...

Beste Willem,

 

Wij zijn momenteel ons instrument om de dienstenkwaliteit te meten aan het verfijnen. De nieuwe versie gaan we voorstellen op onze stand op Informatie aan Zee. Ons instrument is gebaseerd op het ServQual-principe, waarop ook LibQual (tm) (gebruikt in Wetenschappelijke bibliotheken) is gebaseerd. Op kanjono.eu vindt u alvast bijkomende informatie (deze website zal binnenkort een grondige facelift ondergaan). 

Wij zijn trouwens nog op zoek naar bibliotheken voor een pilootgroep (niet gratis, maar wel aan sterk gereduceerde prijzen).

Laat uw vragen, opmerkingen en suggesties gerust weten. 

Vriendelijke groeten,

 

Jan Van Hee

jvanhee(ad)maarifa.be

 

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden