Collega's,

Wie heeft er ervaring met het afprinten van de boeketiketten van Biblioprint op een kleurenkopieertoestel (geen laserprinter, die gebruiken we nu) ? Kan je op een dergelijk toestel ook de instellingen label of etiket (of iets dergelijks) aangeven of is dat niet nodig.
Hartelijk dank voor de reacties.
Met vriendelijke groet,

Kris Peeraer

bibliothecaris Malle

Weergaven: 424

Berichten in deze discussie

Beste Kris Peeraer,

wij printen al enkele jaren via ons kopieertoestel. Wij geven in de printinstellingen in dat het om etiketten gaat (ander papier, handmatige invoer). Alles verloopt eigenlijk op dezelfde manier als vroeger, alleen hebben we een toestel minder staan.

vriendelijke groeten,

Katelijne Vercaemer 

Kris,

het is belangrijk om de printinstellingen correct te zetten. Onze eerste tests waren niet goed. De firma is dan de instellingen op het toestel zelf komen aanpassen zodat alles wat we printen met instelling "dik 2" extra traag door de kopieermachine gaat waardoor de kleuren beter gefixeerd worden. Nu hebben we geen problemen meer.

In bijlage onze handleiding, maar je zal dus even moeten testen of jouw kopieertoestel meteen goed resultaat afleverd. Zo niet je leverancier contacteren en ze het toestel laten bijstellen.

Dag Kris

 

Ons Ricoh kopieertoestel kan zonder problemen biblioprint etiketten afdrukken. We slaan de etiketten op in pdf-formaat en drukken ze dan af vanaf een pc met ms office 2010. Bij het afdrukken moet je immers "op ware grootte" aanvinken en dit kan niet bij de versie van adobe pdf die we hebben op ms office 2003 pc's. Voor de etiketten in te voeren gebruiken we een van de standaard papierlades.

 

Vriendelijke groeten

Joachim, Bib Kortenberg

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden