Beste bibliothecarissen,
Beste bibliotheekmedewerkers,

Bibliotheken hebben een belangrijke leesbevorderende functie: ze stimuleren - door hun collectie en publiekswerking -  leesplezier bij kinderen, jongeren en volwassenen. Voor Iedereen Leest zijn bibliotheken dan ook zeer belangrijke partners. Als referentieorganisatie rond lezen en leesbevordering willen we campagnes en leesbevorderingsprogramma’s blijven aanreiken voor bibliotheken. Daarnaast willen we de bibs nog meer inhoudelijk kunnen ondersteunen bij de uitbouw van hun leesbevorderingsbeleid- en praktijk.

Uiteraard is uw input daarbij van groot belang. Met deze bevraging hopen we een beeld te krijgen van de huidige leesbevorderingswerking van de bibs én kunnen we ook de noden en verwachtingen op het vlak van leesbevordering in kaart brengen.

We willen u dus graag vragen om even de tijd te nemen om deze enquête in te vullen (ca. 15 minuten). U mag de link gerust doorsturen naar collega's: de bevraging mag door verschillende medewerkers van dezelfde bib worden ingevuld. Wie deelneemt, maakt bovendien kans op een auteurslezing in de bib! Er worden drie auteurslezingen verloot onder de deelnemende bibliotheken. De bevraging loopt nog tot maandag 15 januari.

Alle informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

We danken u alvast voor uw aandacht en tijd en kijken uit naar een fijne verdere samenwerking.

Hartelijke groeten,
Simon Bequoye - kennismedewerker Iedereen Leest

(c) afbeelding: Michiel Devijver - Iedereen Leest

Weergaven: 179

© 2018   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden