Dag collega's

Hebben jullie praktische oplossingen voor de situatie waarin ex-partners willen uitlenen op het kaartje van het kind maar waar er geen communicatie is tussen beiden?

Voorheen leenden beide ouders materiaal uit op het kaartje van het kind en ontvingen ze alle twee ook de mails hierrond, maar de factuur wordt naar het adres van domicilie gestuurd. De ouder met domicilie is niet akkoord om facturen te ontvangen over materiaal die de andere ouder uitleende.

Op het leerplatform van CC lezen we dat de ouder waar het kind gedomicilieerd is, de eindverantwoordelijke is. We zullen nu enkel deze ouder laten uitlenen en alleen werken met een lidkaartje. We nemen geen RRN op  zodat er niet met eID kan uitgeleend worden door de andere ouder. De ouder zonder gedomicilieerd kind raden we dan aan op het eigen kaartje uit te lenen , maar dat is dan een volwassene abonnement dus moet er lidgeld betaald worden.

Zijn er andere oplossingen?

Groetjes uit Bib Kortenberg

Weergaven: 151

Berichten in deze discussie

Dag collega

Wij volgen ook deze procedure. Bij het inschrijven van een kind, schrijven we in op het officieel adres (met rijksregisternummer). Heeft de inschrijfouder (of -grootouder, -tante...) een ander adres, vragen we aan deze persoon om zich zelf in te schrijven i.p.v. het kind.

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden