Uit ons marktonderzoek bleek dat we niet zo goed scoren qua jeugdtijdschriften en daar willen we iets aan doen. Behalve deze een prominentere plaats geven willen we ook ons aanbod uitbreiden.

Momenteel hebben we volgende jeugdtijdschriften in onze collectie: Astra, Dada, Kinderhanden, Doewa, Wapiti, Wakou, National Geographic Junior, Zo zit dat, Generiek, De ontdekkers, Yeti, Joepie, Maks en Cosmogirl. Een mix van voornamelijk informatieve titels en dingen die we gratis toegestuurd krijgen. Wat ontbreekt nog? Alle suggesties zijn welkom!

Mijn kids (7 en 9) lezen wel eens Barbie, Diddl, Bakugan of Beyblade. Zijn er bibs die zulke tijdschriften in hun collectie hebben?

Greet Verschueren

bib Herentals

Weergaven: 294

Berichten in deze discussie

Dag Greet

Wij hadden een paar jaar geleden het tijdschrift Dopido, een peutertijdschrift. We hebben dit slechts 1 jaar gehad, het was vooral een knutseltijdschriftje waarin de kleuters zelf moesten kleuren en tekenen en knippen... Niet ideaal dus voor een bib.

Ik vind trouwens dat jullie toch al een mooie collectie hebben; er zitten er een paar bij die ik niet ken! Ik kijk deze zeker na voor onze bib!

mvg

Patricia

Bib Haaltert

Hallo Greet,

wij hebben ook nog Knutselen met kinderen en Samsam. De kwaliteit van het papier van deze twee is wel niet goed. Het knutseltijdschrift wordt hier vaak uitgeleend. Samsam gaat over de wereld en volken.

Jullie hebben echt wel veel titels. Ik ga ze eens bekijken.

 

Chantal Lachat

bibliotheek Heusden-Zolder

Beste Greet,

 

In onze collectie hebben we sinds dit jaar 'Het blad van Vos en Haas' in 2 versies: één voor het eerste leerjaar en een andere versie inhoudelijk aangepast aan het tweede leerjaar.

Voor kleuters van 3+ is er nog 'Pippo' (stevig papier!).

Mvg,

Carine Grootaert

Braembibliotheek Schoten

 

Hallo

ik realiseer mij nu net dat onze bib het tijdschriftje Pippo had ipv Dopido. Inderdaad stevig papier, maar omdat er in getekend, geknipt en geplakt moest worden, hebben wij dit abonnement stopgezet.

 

Patricia

Bib Haaltert

Wij hebben ook nog, Girlz (voor jongeren),  Pompoen voor kleuters, maar Astra en Doewa, De ontdekkers en Cosmogirl hebben wij niet.

Het lijkt mij dat jullie al geen slecht aanbod hebben.

 

Op die Avi-studiedag in Permeke vernoemde men daar ook nog het blad van Vos en Haas.

 

Mvg,

 

Van Raepenbusch Anne-Marie

OB-Kortenberg

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden