Beste collega's,

 

in september starten we in onze bib met RFID. Dit gaat een grote verandering teweeg brengen voor onze leners. Binnenkort zouden we graag een folder maken om hen al kort in te lichten over de toekomstige veranderingen, de startdata, een eventuele sluiting gedurende de voorbereidende werken en de gevolgen hiervan (langer uitlenen, opsparen saldo, ...). Hoe pak je dit best aan?

 

Groetjes?

Evi

 

 

 

 

Weergaven: 320

Berichten in deze discussie

Een folder is een goed idee, maar zeker niet voldoende. Wij in Hoeilaart hebben vorig jaar regelmatig verslag uitgebracht over de vorderingen van de voorbereidingen: het taggen, waarom en hoe, waarom zelfbediening, gevolgen voor de bib en voor de gebruiker...  We gebruikten hiervoor onze digitale nieuwsbrief, het gemeentelijk infoblad, Facebook en de website. Ook in de bib zelf konden klanten er niet naast kijken dat er veranderingen op komst waren. Het tagtoestel was prominent aanwezig, eerst tussen de rekken, vervolgens (tijdens de testfase) aan de balie, met een affichke (zie bijlage). De mensen stelden spontaan vragen, begonnen erover tegen elkaar.

Bijlagen:

Hoi Annemie,

 

alvast bedankt voor de tips. Is het mogelijk om een aantal digitale nieuwsbrieven (met verslag over de veranderingen) door te sturen?

 

Groetjes,

Evi

evi.dewel@hasselt.be

 

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden