Stel dat je als universiteits- of hogeschoolbibliothecaris een abonnement wil nemen op 5 IBW tijdschriften. Welke 5 print tijdschriften (naast META) zouden jullie dan kiezen?

Weergaven: 147

Berichten in deze discussie

Mijn keuze in alfabetische volgorde: Computers in Libraries, Digitale Bibliotheek, Informatie Professional, Library Journal (USA), Scandinavian Public Library Quarterly (SPLQ).

Dit zijn tijdschriften waarop we geabonneerd zijn en die ik zelf regelmatig lees of doorneem. Ook 'Bibliotheekblad' lees ik regelmatig, maar als de keuze beperkt is tot vijf, zou ik dit tijdschrift laten vallen. Ook 'Lectures' (Centre de Lecture publique de la Communauté française) is interessant, maar dan misschien eerder voor wie ook de Franstalige openbare-bibliotheekwereld in België wil volgen (wij hebben er ook een abonnement op en ik lees het blad af en toe). 'Collectie' is interessant (we hebben een abonnement), maar lees ik zelden of nooit (moet ik op mijn 'to do' zetten, want collectiemanagement is iets wat me erg interesseert, ook al ben ik dan zelf niet met acquisitie bezig).

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden