Bij welke leverancier worden er dvd’s besteld?  Heeft er iemand ervaring met het online bestellen van dvd’s, vb bij COSMOX, BOL.COM, en hoe verloopt dit. 

Het valt me op dat de prijzen van cd's en dvd's van online particuliere webwinkels (bijv. cosmox) een stuk lager liggen dan bij de reguliere bibliotheek leveranciers.

Zelfs met de korting die we daar krijgen...

Momenteel hebben we als leverancier Muziek-AL, 

Iemand ervaring met bestellingen bij webwinkels? Leveringstijden, bestelmodus, service,...

Andere tips over interessante leveranciers ook altijd welkom.

Weergaven: 551

Berichten in deze discussie

Goede vraag vind ik, want bijvoorbeeld 27,99 € moeten betalen om een versleten Disney klassieker te vervangen, is echt schandalig...  Vanaf augustus wordt "mijn" budget niet meer volledig aan één leverancier toegewezen en krijg ik meer vrijheid in mijn aankopen.  Jippie!  Dus ook ik ben benieuwd naar goeie tips.

Zijn de webwinkels werkelijk zo voordelig ?  Ik zocht deze week informatie over de nieuwe cd met triosonates van Caldara met Amandine Beyer.  Dat is een cd van het Spaanse Glossa, normaal kost die bij Van Sas in Turnhout 21 euro, bij Fnac 21,50.  Bij Bol.com kost hij 24,99 euro, zogezegd komt hij van liefst 29,99 euro (doorstreepte prijs op de site).  Dit is een waanzinnig bedrag voor 1 cd !

Zouden wij als bibliotheken niet beter de bonafide lokale handelaars steunen ?  Voor klassieke muziek bijvoorbeeld zijn ze nog met een handvol...

 

Bol.com is toch eerder een portaal voor (web)winkels dacht ik?  Maar in elk geval zeker niet goedkoop, volledig mee eens.

 

Voor muziek lukt het misschien bij lokale handelaars, maar voor films?

Wel jammer dat er niet meer reacties gekomen zijn.

Heeft er iemand wel tips voor lokale handelaars dan wat films betreft?

Wij werken niet met die online-winkels omdat je bij hen niet gemakkelijk kunt werken met bestelbonnen. Onze financiële dienst houdt niet van die webwinkels. Als we dan toch eens iets bestellen (dat is dan eerder materiaal om bijvoorbeeld de voorleeskoffers te vullen) dan regelen we dat via een schuldvordering.

Met vriendelijke groeten

Katrijn Creemers

bib Kinrooi

Bij bol.com is het mogelijk om een zakelijke account aan te maken. Je kunt dan iets bestellen , de bieb opgeven als leveringsadres en de overheid waarvoor je werkt als facturatieadres. Je hoeft pas na de levering te betalen. Er wordt na de levering een factuur opgestuurd. We hebben zo al een aantal items gekocht. Snelle levering, duidelijke communicatie, niet overdreven duur, ruim aanbod... Tot nu toe zijn we tevreden over de service.

ps. ik raad wel aan om dit eerst voor te leggen aan de financiële dienst.

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden