Dag collega's,

Muntpunt wil met een folderbeleid het (over)aanbod aan folders, brochures en affiches in de publieksruimten stroomlijnen, met als doel dit aanbod relevant en - vooral  - actueel te houden. Tot nu toe gebeurde dit veeleer 'op gevoel' en weinig systematisch. Er waren een paar onuitgesproken regels (publicaties van de VGC en Vlaamse gemeenschap, voorrang aan Nederlandstalige activiteiten/organisaties, activiteiten op het Brussels grondgebied, geen propaganda, folders mogen niet zelf neergelegd worden, Muntpunt heeft bij discussie over het al dan opnemen het laatste woord...), maar deze voorwaarden werden nooit formeel uitgeschreven.

Muntpunt schrijft momenteel zo'n folderbeleid uit en we vragen ons af welke voorwaarden (andere dan hierboven opgesomd) gesteld worden bij het opnemen en aanvaarden van folders/affiches van derden.

Alle suggesties zijn welkom.

Alvast bedankt.

Erika Gebruers

Team Info, Onthaal & Klantenzorg

 

 

Weergaven: 289

Berichten in deze discussie

Ten langen leste doen wij zoals een collega het ooit eens voorstelde : we beginnen met de folders van dichtbij, eens er geen plaats meer is, worden de flyers van verre bestemmingen niet uitgestald...

Raar, maar hoe maak je anders een keuze ?

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden