Beste,

Wie heeft er nog goede adressen voor de aankoop van wereldfilms? In het Brusselse wordt veelal met Muziek-al gewerkt, maar hun aanbod blijkt echter te beperkt. Wie kent er nog degelijke alternatieven?

 

groeten,

 

Jeroen Cortvriendt

Weergaven: 523

Berichten in deze discussie

Beste Jeroen

Ik heb nog maar weinig problemen gehad met Muziek-al. Kan ik een film niet in hun database vinden dan stuur ik een mailtje met de titels en dan kunnen ze me meestal toch wel verder helpen.

Maar dit heb je misschien al gedaan.?

groetjes

Katrijn

Ik heb dezelfde positieve ervaringen in Meerhout. Een correcte en aangename wisselwerking waarbij ontbrekende titels onmiddellijk worden bijbesteld.

Met vriendelijke groet

Paul Van Goethem

Beste,

misschien kan je eens informeren bij www.mooov.be (het vroegere Cinema Novo)? Zij verzorgen de Cinebib-collecties voor West- en Oost-Vlaamse bibliotheken, om hun collecties samen te stellen werken ze mogelijk met enkele goede leveranciers van wereldfilms?

 

Vriendelijke groeten,

Anne-Mie Veys

Beste Jeroen

 Wat niet te vinden is in de database van Muziek-Al kan probleemloos besteld worden : email met bestelgegevens doorsturen volstaat.

Vriendelijke groet,

Karel Wille

Bibliotheek Aalst

Beste,

Wij kopen dit jaar aan bij Muziek-Al, vorig jaar bij Medio. Ik heb voor de vorige gunningen iemand van Cinema Novo opgebeld en zij dachten dat Medio wel heel veel kon leveren. Wij hebben bij beide leveranciers moeite om aan films te geraken met Franstalige ondertitels. Fnac (Brussel) is misschien een optie?

Brigitte Depraetere

Bibliotheek Ronse 

Bedankt iedereen voor de informatie,

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden