Beste collega's,

In juni gaan wij van start met RFID en we willen hier graag een feestelijke opening aan koppelen. We dachten niet alleen aan wat hapjes en drankjes, maar ook aan een kleine act die  doorlopend speelt. Om een idee te geven van waar we ongeveer naar op zoek zijn: 2 jaar geleden hadden we een receptie waar Jean Til, wereldkampioen complimentjesgeven, rondliep tussen de gasten. Dat viel toen erg in de smaak. Heeft iemand vergelijkbare suggesties of ideetjes? Alvast bedankt.

Lise Hoebrechts
Bibliotheek Zoutleeuw

Weergaven: 234

Berichten in deze discussie

Je hebt "Bouckerie Bacul" met zijn fijne leeswaren. Deze leeshouwerij opereert vanuit een soort foodtruck en is vaak op straatfeesten e.d. aanwezig. Maar wellicht kunnen ze in een iets andere setting ook binnen rondlopen en het publiek verwennen met hun fijne leeswaren.

Ik heb ze zelf al een keer of drie aan het werk gezien (nooit zelf geboekt), en ik vond het leuk.

Een technische fiche en wat foto's vind je hier: https://www.animare.eu/nl/boekerie-bacul

In hetzelfde genre van het voorstel van Patrick zijn de peetjes - http://www.straatanimatie.eu/act/de-peetjes enorm aan te raden. Wij hebben ze in bib Middelkerke al ingezet met groot succes. 

Misschien wat minder origineel dan wat jullie zoeken, maar wij (bib Edegem) hebben al 2x Gekke Jorre op bezoek gehad bij een verwendag, goochelaar en vooral ballonplooier (https://www.animatienest.been Peter Pocus, ook een goochelaar (info@peterpocus.be). Of gekke kapsels, maar dat is geen act die rondloopt tijdens je feest. 

Bedankt voor de reacties!

RSS

© 2019   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden