Kent er iemand een goede architect die recent een CC of GC gezet heeft?

Weergaven: 465

Berichten in deze discussie

in Merksplas hebben ze enkele jaren geleden een nieuw GC gezet. Je kan eens contact opnemen met Kristien Mangelschots.

Ben ook wel benieuwd want hier komt er ook een verbouwing aan.

Wij hebben bovendien ook een plan laten maken bij Architectenbureau Peeters, Van Gils & Verdonck bvba (www.pvgv.be) en zijn zeer tevreden over de plannen. Over de uitvoering kan ik me niet uitspreken omdat die voor de lange termijn is, maar het gemeentebestuur heeft eerder met hen samengewerkt met grote tevredenheid.

Bedankt! Kristien heeft ondertussen laten weten dat ze via het bureau Planners: www.planners.be gewerkt hebben.

Cultuurhuis de Warande is verbouwd door Beel-Achtergael en voor de laatste renovatiestap zijn we in zee gegaan met AIM architecten. Het is vooral belangrijk dat je een goed theatertechnisch adviesbureau hebt dat tot het bouwteam hoort. Alleen dergelijke bureaus bezitten de kennis om een cc te bouwen. 

Wij zijn op dit moment een nieuw CC (incl. Bib) aan het bouwen in Zaventem. We zijn heel tevreden van onze architect. Meer info op http://www.ebtca.be/

We plannen een nieuwe theaterzaal, polyvalente zaal, cultuurcafé, kleine polyvalente zaal , foyer en tentoonstellingsruimte.

We zijn aan de slag met Plus Office.

Bijzonder fijn en goed op mee samen te werken: http://plusoffice.eu/

Belangrijk om goed adviesbureau te hebben voor theatertechnieken. We werken met TTAS: http://www.ttas.be/

Beste,

In het Cultuurcentrum Scharpoord in Knokke-Heist doorlopen wij momenteel een 'energie-renovatietraject' (buitenschrijnwerk, gevelrenovatie, stookplaats, ...) + de implementatie van een nieuwe panoramische lift, ingrepen in hal & bibliotheek en de realisatie van een dakterras, en werken hiervoor samen met Prof. Ir. Dirk Martens uit Zingem (http://bureaudirkmartens.be/)

Daarnaast onderschrijf ook ik vanuit mijn technische achtergrond de 'hint' om een theatertechnisch adviesbureau vanaf dag 1 in het bouwteam mee te nemen. Zorgt voor winst aan het einde van de rit. Ook wij hebben in het verleden naar tevredenheid gewerkt met TTAS.

En 't is misschien een open deur intrappen, maar zet ook jullie technici vanaf dag 1 mee aan tafel !

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden