Onlangs merkte ik het knopje "Publicize" bij het aanmaken van een nieuw bericht in Wordpress.

Je moet dan toestemming geven aan Wordpress om je gegevens uit Facebook op te halen en beiden te koppelen. Leek me handig om berichten rechtstreeks te publiceren ipv. de link te kopiëren en plakken.

 

Mijn vraag is de volgende : wie heeft hier al ervaring mee en kan je na het koppelen ervoor kiezen om het item te publiceren op het prikbord van een fanpagina (die aan je persoonlijk profiel hangt) of kan je alleen "delen" via je eigen persoonlijk FB-prikbord?

 

Weergaven: 124

Berichten in deze discussie

De bibliotheek van Gent laat zijn berichten in Wordpress op Facebook verschijnen via Networkedblogs : 

http://apps.facebook.com/blognetworks/blog/blog_bibliotheek_gent/

Omdat die mogelijkheid in Wordpress toen nog niet bestond. Maar we gebruiken wel het knopje ernaast om de blogberichten van Wordpress automatisch door te posten naar onze Twitter-account. Dit werkt goed en zéér snel. In principe zou dit voor Facebook geen probleem mogen zijn : normaal gezien zal je kunnen kiezen of je het op je fanpagina of op je persoonlijke pagina laat verschijnen.

Wij hebben dit even geprobeerd via de functie van Wordpress zelf maar het was gekoppeld aan de persoonlijke FB-account. Het is toen niet gelukt om het te koppelen aan onze fanpagina maar misschien is het iemand anders wel gelukt?

De koppeling van de blog aan twitter doen we via een ander programma, ik ben even vergeten welk programma maar alleszins ook niet rechtstreeks via wordpress.

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden