Facebook down - Pages aangepast - Facebook Places eindelijk in België !

BREAKING NEWS - Ongetwijfeld hebben velen onder jullie het gemerkt : Facebook ligt(/lag) plat ! Ik merkte het op rond 21.45 (donderdagavond) en zag op Twitter dat ik niet de enige was met deze ongebruikelijke "Facebook error". De frustratie maakte echter al snel plaats voor grote opwinding, want -alweer op Twitter- zag ik dat iemand net Facebook Places had ontdekt op zijn iPhone ... Is het EINDELIJK zo ver, wordt Facebook Places gelanceerd in België en zo ja, aan wat kunnen we ons verwachten ? Meer info.

Weergaven: 115

Berichten in deze discussie

Het artikel waaraan je refereert dateert van medio december 2010.

Maar om een antwoord te geven op de vraag die in het artikel wordt gesteld: zaken zoals Facebook Places, maar ook Foursquare e.d. kunnen volgens mij alleen echt een meerwaarde hebben als ze gebruik zouden maken van authority lists (gecontroleerde plaatsnamenlijsten) en van een hiërarchische locatiestructuur (zodat je de relatie tussen twee plaatsen kunt vastleggen en gebruiken). Beide bestaan nu niet. Dat heeft tot gevolg dat één fysieke plaats onder allerlei vormvarianten ingevoerd kan zijn. En dat plaatsen niet aan elkaar gerelateerd kunnen worden, heeft tot gevolg dat twee aan elkaar gerelateerde plaatsen gewoon als heel verschillende locaties worden beschouwd.

Over die plaatsen gesproken...

Ik merk bij het toevoegen van evenementen voor de bib van Asse dat er mij verschillende suggesties worden gedaan bij het invullen van de plaats maar onze bib staat er niet tussen. Staat daar iets van in het artikel, hoe je dit kan aanpassen?

 

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden