We geven het startschot voor Schatten van Vlieg 2017 tijdens de inspiratiedag op 26 januari in OPEK Leuven met heel wat praktijkvoorbeelden en een veelzijdige verkenning van het thema geur.

Het programma

Introductie
We blikken terug met de belangrijkste ervaringen en suggesties van de schattenjagers en deelnemende organisaties van 2016. En we kijken vooruit met een introductie in het thema en de inhoud van de schatkist van 2017.

Lezing Peter De Cupere
Geurkunstenaar Peter de Cupere schildert met geur, maakt geurobjecten, zeepschilderijen en -sculpturen en bouwt poëtische geurinstallaties. Dat maakt hem de perfecte persoon om ons in te wijden in het thema van 2017!

Vier inspirerende sessies met lunch

  • Goede communicatie- en persvoorbeelden

Ontdek hoe andere organisaties hun zoektocht in de kijker zetten en ga naar huis met interessante tips over hoe je naar families communiceert.

  • Geurervaringen

In deze sessie maak je kennis met inspirerende geurervaringen. Zo komt Annelies Lust vertellen hoe ze in het Kasteel van Gaasbeek met kinderen rond geuren werken en stelt ze je met yogaoefeningen in staat om beter te ruiken.

  • Actieve workshop rond geur

Elke Peeraer & Tine van den Eynde zijn ervaren schattenzoektocht ontwikkelaars voor de Warande. Zij werken onder de naam Eduart een workshop uit rond het thema geur. En laten je ontdekken hoe je met het thema aan de slag kan bij het ontwikkelen van je schattenzoektocht.

  • Feedback kunst-educatief item 2017

Mooss ontwikkelt dit jaar de kunsteducatieve inhoud voor in de schatkist en gaat via een interactieve workshop op zoek naar jullie feedback.

En nog veel meer...


Praktisch

Inspiratiedag Schatten van Vlieg 2017
Waar en wanneer : Donderdag 26 januari van 9h tot 17h in OPEK Leuven
Kostprijs: Deelname aan de inspiratiedag kost 50 euro. Zo garanderen we kwalitatieve workshops op een inspirerende locatie met een lekkere lunch.
Inschrijven kan via het inschrijfformulier tot en met 22 december. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt tot 80 deelnemers.

Weergaven: 167

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden