Iedereen Leest is voortaan jullie aanspreekpunt voor Jeugdboekenmaand in de bib

Naar aanleiding van de nieuwe opdracht van Cultuurconnect vond er de voorbije maanden intensief overleg plaats tussen Iedereen Leest en Cultuurconnect. Met het oog op het bereiken van een goede afstemming en samenwerking in functie van gedeelde doelstellingen rond leesplezier en leesbevordering werd beslist dat de coördinatie en regie van de Jeugdboekenmaand vanaf de editie 2017 integraal zal gebeuren door Iedereen Leest.

Concreet betekent dit dat Iedereen Leest binnen de campagne van de Jeugdboekenmaand ook het bibliotheekluik, dat voorheen door Locus/Bibnet werd opgenomen, zal meenemen en opvolgen.

Iedereen Leest zal dit samen blijven doen met de werkgroep jeugdbibliothecarissen die binnen de schoot van Locus/Bibnet was opgericht. Cultuurconnect neemt een ondersteunende en adviserende rol op bij de uitwerking van de digitale aspecten van de Jeugdboekenmaand.

Graag zijn we dus voortaan jullie aanspreekpunt voor alle aspecten van de Jeugdboekenmaand. Je kan bij ons terecht met al je vragen en na afloop zullen we jullie vragen naar jullie mening en evaluatie van het aanbod en het verloop van de Jeugdboekenmaand.

Wij kijken uit naar een fijne samenwerking en wensen jullie alvast een goede voorbereiding van de Jeugdboekenmaand. 

Weergaven: 214

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden