Beste collega's,

We slagen er niet in om de App E-boeken in de bib te installeren. Er wordt een foutmelding '495' gegeven. Heeft iemand soortgelijke ervaringen?

Weergaven: 482

Berichten in deze discussie

Beste Sofie,

Kan je iets specifieker zijn over de tablet waarop je de app probeert te installeren? Merk, type/model en android versie? 

Het gegeven van een genummerde foutmelding komt alvast niet uit de app en is door ons nog niet opgemerkt in een Android omgeving bij het testen van de installaties. 

Johan

De ervaringen heb ik niet, wel mogelijke oplossingen!

http://techknowzone.com/how-to-solve-fix-error-code-495-in-google-p...

Het is blijkbaar een probleem niet gebonden aan de App, dus dat is al zeker goed nieuws.

Beste Johan,

Het toestel dat we hier gebruiken is een Lifetab_E10316. Het draait op Android 4.2.2. Bart van Loock gaf een mogelijke oplossing doch dit is zonder resultaat.
 
Johan Delaure zei:

Beste Sofie,

Kan je iets specifieker zijn over de tablet waarop je de app probeert te installeren? Merk, type/model en android versie? 

Het gegeven van een genummerde foutmelding komt alvast niet uit de app en is door ons nog niet opgemerkt in een Android omgeving bij het testen van de installaties. 

Johan

Beste,

Zoals eerder gemeld en ook opgenomen in de Play Store informatie werkt de app voorlopig alleen gegarandeerd op volgende toestellen: 

1)     Samsung GT5210 galaxy tab 3 10.1 - Android: 4.2.2

2)     Samsung GT P5110 Galaxy Tab 2 10.1 - Android 4.2.2

3)     Samsung GT P5100 Galaxy Tab 2 10.1

4)     Asus TF300T Transformer PAD TF300T

5)     Asus ME302C MemO Pad FHD10 - Android 4.3

6)     Samsung Galaxy Note 2014 edition 10

7)     Samsung SM T111 light 7”

8)     Samsung GT-N5110 – Android 4.1.2

 

9)     Samsung SM-P600 Note 10.1, Black Edition Wifi 2014 - Android 4.3

10)  Samsung GT-P7510 Galaxy Tab 10.1 - Android 4.0.4 (maar traag)

De fout die u krijgt heeft wel daar niet mee te maken. Het is inderdaad blijkbaar een Google Play Store foutmelding. 

Johan

Dank voor het snelle antwoord.

Wel jammer dat er maar 10 toestellen in de running zijn waarop het zeker werkt.

 

 

We werken uiteraard aan de uitbreiding van de lijst van ondersteunde modellen.  We verwachten korteling al de lijst te kunnen verlengen.  Dat de leessoftware niet zonder meer op alle Android toestellen werkt is een gevolg van het feit dat elke andere tabletbouwer Android anders integreert met zijn tablet hardware.  De Androids zien er ook altijd iets anders uit en intern lopen functies vaak anders.   Dat is geheel anders bij Apple waar we maar één hardware platform hebben (maar helaas hebben we daar wel te doen met een app goedkeuringsprocedure :-) 

Johan

Maandag zetten we allicht een update op de Play Store die toelaat dat de essentiële functies zoals lenen, lezen, inkijken ook goed werken op tablets als de Nexus 7 en 10 en op smartphone toestellen (al gaan we voor deze laatste nooit veel garanties kunnen geven).  

Er worden ook een aantal van de meest gerapporteerde ontbrekende functies (bv. terugknop als je leest) en zichtbaar maken van de naam waarmee je bent ingelogd opgelost.  

Johan

RSS

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden