Beste lezer
Bij deze wil ik graag even uw aandacht vestigen op Klaproos, een muzikaal project dat Debbie Lambregts en Emma Coopman hebben uitgewerkt rond het thema 'oorlog'. Het is een onderwerp dat ons zeer sterk intrigeert, vanwege de immense impact die het heeft op een mensenleven. Wij hebben er dan ook voor gekozen om ons aan de zijde van de 'gewone' burger te scharen en het onderwerp vanuit menselijk standpunt te belichten. Angst, pijn, (be)rouw, verscheurdheid, liefde, gemis, moed, (wan)hoop... Gevoelens die wij allemaal kennen, maar die qua intensiteit verveelvoudigd worden tijdens een oorlog. Het is deze intensiteit (al was het er maar een glimp van) die wij via muziek en tekst willen delen met het publiek.

De voorstelling wordt verzorgd door twee muzikanten en bestaat uit twee sets met tussenin eventueel een pauze. De muziek wordt hier en daar onderbroken door een tekst of gedicht.

De duur van het programma bedraagt zo'n 1,5 uur. Uiteraard zijn we bereid ons flexibel op te stellen en het programma desgewenst aan te passen.

Gelieve voor meer informatie omtrent het project en het programma de website www.klaproos1418.be te bekijken. Hier zult u tevens een demo met videofragmentjes aantreffen.

Indien u interesse heeft, vernemen wij dit graag.

Emma Coopman en Debbie Lambregts

mezzo.emmacoopman@gmail.com

Weergaven: 171

Bijlagen:

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden