Het lokaal bestuur van Langemark-Poelkapelle is op zoek naar een bibliothecaris (contractueel - 38/38 – niveau B). Je hebt een bachelor-diploma. Er wordt een wervingsreserve aangelegd van 2 jaar.

De bibliotheek van Langemark-Poelkapelle kent meer dan 1.000 leners. Hiervoor zijn we op zoek naar een nieuwe bibliothecaris. Als bibliothecaris heb je de algemene leiding over de bibliotheekmedewerkers. Je staat in voor de dagelijkse werking.

Het doel van de functie behelst kennis hebben van bibliotheekmanagement en een beleidsvisie mbt het openbaar bibliotheekwerk ontwikkelen en correct uitvoeren, de doelstellingen van de bibliotheek nastreven en een optimale dienstverlening verzekeren voor alle inwoners.

Als bibliothecaris heb je de taak een goed onderbouwde en actuele collectie uit te bouwen.

De bibliothecaris is innovatief en werkt actief mee aan het vernieuwen van de werking van de dienst ifv een snel wijzigende maatschappelijke rol van de bibliotheek.

De bibliothecaris maakt deel uit van Team Ontspannen. 

 

Stuur je schriftelijke kandidatuur, samen met je CV en kopie van het gevraagd diploma, ten laatste gepost op 26/10/2021, naar het College van Burgemeester en Schepenen te 8920 Langemark-Poelkapelle, Kasteelstraat 1 of via e-mail naar personeelsdienst@langemark-poelkapelle.be.

Werken bij de gemeente betekent een boeiende en aangename werksfeer, maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en heel wat mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.

Meer info: 057/49 08 27 of delfien.denorme@langemark-poelkapelle.be.

Vacature bibliothecaris - Gemeente Langemark-Poelkapelle

Weergaven: 66

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden