Ben je geboeid door informatie, boeken, CD’s, DVD’s, games,… ?

Als medewerker bibliotheek zorg je voor een kwaliteitsvol onthaal van de bezoekers. Je begeleidt hen in hun zoektocht naar het juiste materiaal (boek, CD,…) of de juiste informatie. Je bent het aanspreekpunt voor de bezoeker die je bij vragen of problemen op een vlotte, efficiënte en klantgerichte manier helpt. Daarnaast doe je administratieve taken met het oog op een goede bibliotheekwerking (vb. het verwerken van reservaties). Deze opdrachten voer je nauwgezet uit in samenwerking met je collega’s.

Je werkt voornamelijk in de bibliotheek van Leuven en frequent in de filialen van de deelgemeenten of de bibliobus, occasioneel op externe locaties tijdens evenementen.

Profiel: Je hebt een diploma hoger secundair onderwijs gecombineerd met een eerste professionele ervaring als bibliotheekmedewerker of je volgde een bibliotheekopleiding.

Bovendien ben je bereid om op 1 of meer weekavonden en regelmatig in het weekend te werken. Je bent een nauwgezette, klantvriendelijke medewerker die de trends in het bibliotheekwezen volgt.

Interesse? Wil je de uitdaging aangaan? Aarzel dan niet en surf naar www.leuven.be/vacatures voor meer informatie en voor het verplichte sollicitatieformulier. Solliciteren kan tot en met 25 april 2018.

Bij meer dan 12 geldige kandidaturen gaan er verkennende gesprekken door op 22, 23 of 24 mei 2018. Het mondeling gedeelte met case vindt plaats op 12 of 13 juni 2018.

Stad Leuven voert een geïntegreerd personeelsbeleid met oog voor diversiteit. Wij selecteren kandidaten op basis van hun competenties, ongeacht leeftijd, handicap, religie, geslacht of afkomst.

Weergaven: 167

© 2020   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden