Week van de Radio, ook in uw bibliotheek?

Gegevens gebeurtenis

Week van de Radio, ook in uw bibliotheek?

Tijd: Oktober 24 2011 van 18.00 tot Oktober 30 2011 bij 19.00
Locatie: Vlaanderen
Website of map: http://www.radiocentrum.be
Telefoon: 09/2647907
Soort gebeurtenis: themaweek
Georganiseerd door: koen.galle
Meest recente activiteit: 6 Okt 2011

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Eind oktober organiseert het REC Radiocentrum een heuse ‘Week van de Radio’. Aan de hand van verschillende activiteiten vieren we een week lang ons favoriete medium. Dat doen we met een marathonradiozender, een fotowedstrijd, een radiofilmfestival, een symposium, … en een themaweek in de bibliotheek. We nodigen immers graag alle Vlaamse bibliotheken uit om gedurende de ‘Week van de Radio’ een week (of langer) de bibliotheek in het teken van het medium radio te zetten. Bibliotheken kunnen aansluiten door via de collectie een fysieke of digitale themastand te maken.

Ter inspiratie hebben we een lange lijst van mogelijke boeken, dvd’s en cd’s samengesteld rond het thema radio, waaruit uw bibliotheek een selectie kan maken. Daarnaast zullen een aantal bekende Vlaamse radiomakers een aantal werken uit de lijst uitkiezen en promoten in een leuk filmpje. We voorzien ook een unieke flyer die u kan gebruiken om de themaweek in uw bibliotheek te promoten. Tot slot genieten we dankzij de steun van de nationale radiozenders van VRT (Radio 1, 2, MNM en Stubru), Q-group (Q-Music en Joe FM) en Nostalgie over een straffe radiocampagne ter waarde van meer dan 200.000 euro, die de website weekvanderadio.be zal promoten. Een website waar de bibliotheek-actie uiteraard ook ruime aandacht krijgt.

Kortom, wij hopen van ganser harte dat ook uw bibliotheek deelneemt aan onze Week van de Radio.

Concreet:
De Week van de Radio: 24-30 oktober 2011
• De periode waarin uw bibliotheek aandacht schenkt aan het thema ‘radio’ mag natuurlijk vroeger beginnen of later eindigen. De Week van de Radio moet er uiteraard wel invallen.
• Andere initiatieven (workshops, samenwerking met lokale scholen, lezingen, …) die uw bibliotheek rond het thema radio wil organiseren zijn uiteraard altijd welkom en bespreekbaar

Wil uw bibliotheek deelnemen? http://www.radiocentrum.be/weekvanderadio/bibliotheek

Contact:
Koen Galle
contact@radiocentrum.be
09/264.79.07
http://www.radiocentrum.be/weekvanderadio/bibliotheek

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Week van de Radio, ook in uw bibliotheek? om opmerkingen toe te voegen!

Word lid van Kenniskantoor

Bijwonen (2)

© 2020   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden