Gegevens gebeurtenis

Congres DB Update 2011

Tijd: Maart 31 2011 hele dag
Locatie: Rotterdam
Website of map: http://www.metgebak.nl/essent…
Soort gebeurtenis: congres, (nl)
Georganiseerd door: Essentials
Meest recente activiteit: 31 Mrt 2011

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Op 31 maart organiseert uitgeverij Essentials i.s.m. de Nederlandse Vereniging voor Beroepsbeoefenaren in de bibliotheek-, informatie- en kennissector NVB voor de tweede maal het congres DB Update in het WTC Rotterdam.

Dit congres richt zich op directies en bibliothecarissen van openbare bibliotheken, universiteitsbibliotheken, bedrijfsbibliotheken, op kennismanagers en andere informatieprofessionals.

Dit jaar kijken we naar de bibliotheek in het licht van de ingrijpende veranderingen die de keten auteur - uitgever - studio/drukker - boekhandel/bibliotheek te wachten staan. Immers, e-books, sociale media, apps en tablets zullen ongetwijfeld deze keten versplinteren. Gaan de grote literaire uitgevers ten onder omdat de best verkopende auteurs hun eigen boeken gaan uitgeven? Is er in drukkerijen straks geen drukpers meer te vinden, maar staan er alleen nog printers voor printing on demand? En is de graficus van nu de softwareontwikkelaar van morgen? Heeft de boekhandel plaats gemaakt voor online boekhandels die alleen nog e-books verkopen? En wat is de invloed van Google Books op dit alles, van Worldcat, van Amazon? En wat is de invloed van dat alles op de informatieprofessional?

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Congres DB Update 2011 om opmerkingen toe te voegen!

Word lid van Kenniskantoor

Bijwonen (5)

Niet bijwonen (3)

© 2021   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden