Verdeling boek Whealthy Workplaces in bibliotheken

Hallo iedereen,

Via deze weg wil ik graag even polsen hoe ik hier of elders het best contact kan opnemen met Vlaamse bibliotheken voor de verdeling van één van onze boeken genaamd Whealthy Workplaces.

Het boek van Brecht Buysschaert verscheen te midden van de coronapandemie en brengt de thema's welzijn en werkgeluk aan bod. Thema's die vandaag de dag onmisbaar zijn geworden in onze huidige maatschappij. Hieronder een korte synopsis:

"Well-being, wealth en healthy vormen samen “Whealthy”. Een organisatie wordt rijker – in elke betekenis – als er permanent aandacht is voor een gezonde geest in een gezond lichaam in een gezond bedrijf.  Dit boek biedt heel wat mogelijkheden voor werkgevers en werknemers om samen de gezondheid en het welzijn in organisaties te verbeteren. De nadruk ligt op een positief en proactief beleid om de best mogelijke werkcondities aan te bieden en psychosociale risico’s als chronische stress, burn-out, bore-out, … te vermijden."

Nu zouden we deze bij uitgeverij INNI publishers graag verdelen onder de Vlaamse bibliotheken. Vandaar de vraag of iemand van jullie ons hierbij kan helpen gezien er nergens een lijst met alle bibliotheken terug te vinden is?

Hartelijk dank voor jullie hulp! Meer info rond het boek kan u op de volgende website terugvinden trouwens:

https://www.innipublishers.com/product/lancering/whealthy-workplaces/

https://www.whealthyworkplaces.be/

Met vriendelijke groeten,

Glenn

Weergaven: 2

Opmerking

Je moet lid zijn van Kenniskantoor om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Kenniskantoor

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden