vacature bibliotheekmedewerker Gavere (vervanging - 34u - C-niveau)

Gavere zoekt...

...een enthousiaste bibliotheekmedewerker m/v contractueel – deeltijds 34u - vervanging

De functie

Je bent het gezicht van de bibliotheek en staat in voor een correcte en klantvriendelijke dienstverlening. Je maakt de gebruikers wegwijs in het aanbod en helpt met het opzoeken van informatie. Je volgt het interbibliothecair leenverkeer op en voert allerlei administratieve taken uit. Je helpt bij het organiseren van diverse bibliotheekactiviteiten.

Profiel

Je kan een bekwaamheidsbewijs of een einddiploma uitgereikt door een erkende instelling voor bibliotheekwetenschappen voorleggen - Je beschikt over een rijbewijs B - Je bent flexibel en bereid te werken buiten de normale kantooruren - Je hebt een hart voor boeken en nieuwe media - Je bent sociaal en communicatief - Je beschikt over een gezonde dosis creativiteit

Wij bieden

Een boeiende deeltijdse betrekking (34/38°), uurrooster op aanvraag; - vervangingscontract: indiensttreding vanaf december 2018 ter vervanging van collega in zwangerschapsverlof - verloning: weddeschaal C1-C3, brutowedde tussen € 1690 en € 3095 per maand, afhankelijk van jouw ervaring en de relevantie ervan (persoonlijke berekening op aanvraag mogelijk) - mee te rekenen anciënniteit: overheid volledig, privé max. 6 jaar - extra: maaltijdcheques, 30 jaarlijkse verlofdagen, …

Kandidaturen

Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Jouw sollicitatiebrief en curriculum vitae dienen uiterlijk op 13 september 2018 in het bezit te zijn van het College van Burgemeester en Schepenen, Markt 1 te 9890 Gavere. Je dient te slagen in een selectieprocedure van niet-vergelijkende aard.


Meer informatie

Weet je nog niet voldoende? Raadpleeg dan de uitgebreide informatie op onze website www.gavere.be. Voor bijkomende inlichtingen kan je contact opnemen met de heer Serge Ronsse, op het nummer 09 389 29 00 of via serge.ronsse@gavere.be.

Weergaven: 25

Opmerking

Je moet lid zijn van Kenniskantoor om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Kenniskantoor

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden