TIPTOE Print wil kwaliteitsvolle beeld- en prentenboeken uit andere talen en culturen beschikbaar maken voor een Nederlandstalig publiek.

Voor iedereen van 2 tot 92 jaar, én met omkaderende activiteiten voor nog meer kijk-en leesplezier.

Het is jammer dat anno 2020 de wereld van het (visuele) kinderboek lijkt te stoppen bij onze eigen grenzen. Terwijl net door de universele kracht van beeldtaal barrières moeiteloos worden overstegen. Hoog tijd om interculturele beelden en verhalen naar de Lage Landen te brengen. Het opent de vensters op de wereld en de mens, brengt andere perspectieven binnen, helpt out of the box te denken,…

! TIPTOE Print !: On tiptoe…

Voor boeken die je verbeelding doen groeien, en je over het muurtje doen kijken…Boeken die je midden in de nacht –op de toppen van je tenen- stiekem bij je in bed haalt. Omwille van zoveel onverwachte schoonheid, warmte, humor, poëzie…

TIPTOE Print wil niet enkel het literaire landschap verruimen, maar ook de (jonge) lezer verrassen met andere denkbeelden, rolmodellen, vertellingen, kleuren, vormen… We starten met een aanbod van vier boeken per jaar.

Maar er is meer : naast het uitgeven van artistiek opmerkelijke boeken uit alle windstreken, maakt TIPTOE Print graag werk van een omkadering. Elke nieuwe release gaat gepaard met activiteiten voor jong en oud: hands-on ateliers, mini-expo’s, masterclasses, samen lezen-en filosoferen… Zowel in school- als in familieverband.

TIPTOE Print in een notedop: een kleinschalige uitgeverij van leeftijdloze schoonheid, annex literaire organisatie die het contact met haar lezersgemeenschap koestert.

Drijvende kracht achter TIPTOE Print is Patrick Jordens (ex-ABC, voormalig recensent De Morgen, werkt bij MUS-E…). Voor TIPTOE Print werkt hij graag samen met zielsverwanten en partner-organisaties die zijn droom mee helpen waarmaken.

www.tiptoeprint.eu

Weergaven: 1

Opmerking

Je moet lid zijn van Kenniskantoor om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Kenniskantoor

© 2020   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden