Ontdek hét nieuwe natuurtijdschrift voor België!

 

Mogen we je even LANDSCHAP voorstellen? LANDSCHAP is een fonkelnieuw natuurtijdschrift voor België en het driemaandelijks ledenblad van Landschap vzw.

LANDSCHAP combineert pakkende natuurbeelden van de beste natuurfotografen met inhoudelijke bijdragen over soorten en ecosystemen. In elk nummer brengen we ook reportages over unieke, toegankelijke natuurgebieden in Vlaanderen, Wallonië en onze buurregio's. Van de canyons van de Viroinvallei over de sahara van De Westhoek tot de jungle van de Hollandse Biesbosch: elk nummer bevat minstens 2 wandelkaarten en suggesties voor een onvergetelijke daguitstap! Met een frisse vormgeving en een goed evenwicht tussen tekst en beeld nodigt LANDSCHAP echt uit om gelezen te worden.

Maar LANDSCHAP wil méér zijn dan een mooi tijdschrift. Landschap vzw, de vereniging achter het magazine, heeft de ambitie om uit te groeien tot een volwaardige natuurvereniging die actief is in Vlaanderen, Wallonië en de buurregio's. Daarbij hebben we aandacht voor ALLE natuur, ongeacht de eigenaar of terreinbeheerder. We organiseren niet alleen kwaliteitsvolle natuurbeleving, maar willen ook concrete natuurbehoudsprojecten ondersteunen en op poten zetten. Landschap vzw neemt je graag op sleeptouw voor een verrassende natuurervaring in je eigen streek of ver daarbuiten. Reeën spotten in de ochtendmist, knaagsporen van bevers zoeken, oehoes begluren, dassen observeren of verwonderd staan kijken naar burlende edelherten, het is maar een greep uit de activiteiten die we voor jou in petto hebben.

Het lidgeld, abonnement inbegrepen, bedraagt 22 euro per kalenderjaar. Lid en abonnee word je door overschrijving van 22 euro op rekening BE70 0688 9316 6125 (BIC = GKCCBEBB) van Landschap vzw, Doornstraat 29 in 3370 Boutersem. Op eenvoudig verzoek bezorgen we u graag een factuur. Goed om weten: wie nu lid wordt, ontvangt gratis de eerste jaargang van LANDSCHAP. Opgelet, dit is slechts een bijzonder tijdelijke actie.

Een proefnummer kan u inkijken op www.landschapvzw.be of verkrijgen door een mailtje naar Aagje.Dedoncker@landschapvzw.be

 

 

Weergaven: 294

Opmerking

Je moet lid zijn van Kenniskantoor om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Kenniskantoor

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden