Een korenbloem, een zwaan en een uitgestrekte hand

Vertelvoorstelling te boeken.

Als je opgroeit in een klein dorpje in het Hageland met zes broers en twee zussen, dan heb je veel verhalen te vertellen. Rien vertelt over dat dorpje waar de tijd stilstond, waar een grootvader uit het niets opduikt en familiesporen terug te vinden zijn in het vondelingenregister. Ze weeft persoonlijke verhalen en traditionele wonderverhalen in elkaar en sleept je mee langs holle wegen en familiegeheimen en hilarische momenten. Waar begint werkelijkheid en fantasie? De verhalen brengen je herkenbare thema’s van het dorpsleven vroeger en van dagelijkse rivaliteit tussen broers en zussen. Rien vertelt verhalen voor volwassenen die persoonlijk en toch universeel zijn. Ze wordt daarbij begeleid en ondersteund door Nele Gerard op diatonisch accordeon.

Rien Van Meensel is gepassioneerd door kleine en grote verhalen en begeleidt mensen bij het vertellen van hun eigen levensverhaal (www.verhalenvoorhetleven.be).

Nele Gerard laat haar creativiteit de vrije loop in folkduo "Muz à Muze" en begeleidt vertellingen op diatonisch accordeon.

Nodig: headset voor één persoon. Uitkoopsom: 300 Euro plus vervoer.

Weergaven: 3

Opmerking

Je moet lid zijn van Kenniskantoor om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Kenniskantoor

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden