Boek: Anders omgaan met ‘anders’

7 sleutels voor een betere relatie met mensen met autisme en vele anderen!

De kiem voor dit boek werd doorheen de voorbije tien jaar gelegd. Mijn man, die autisme heeft, en ikzelf, hebben een hele weg afgelegd eer wij vaste grond onder onze voeten hadden binnen onze relatie.

We hebben heel wat obstakels moeten overwinnen. Ik heb heel sterk geworsteld met het ‘anders zijn’ van Alex. Ik had geen houvast. Al mijn mooie principes leken niet te werken.

We hebben het klaargespeeld. De ontdekking hoe we dit voor elkaar gekregen hebben, is het begin geweest van dit boek. De antwoorden die wij hebben gevonden, hebben ons ertoe aangezet om anderen te inspireren.

Laat het een kleine steen zijn die we verleggen in de rivier van het leven. Zodat de stroom naar meer levenskwaliteit, geluk en succes steeds meer mensen bereikt …

Waarom zou je dit boek lezen?

Onze maatschappij verandert razendsnel. We worden steeds meer uitgedaagd om relaties aan te gaan met mensen die we als ‘anders’ ervaren dan wij zelf. Dit is een uitdaging, soms onwennig, soms bedreigend. Of iets daar tussenin. .

Meestal vinden we onszelf verdraagzaam. Verdraagzaam zijn in de praktijk, is echter vaak moeilijker dan in theorie.

Het boek gaat in de eerste plaats over hoe mijn man, die autisme heeft en dus ‘anders’ is, en ik zelf, onze partnerrelatie hebben uitgebouwd tot een relatie die niet meer stuk kan.

Het is daarnaast ook een gids voor het aangaan van relaties in het algemeen, in onze samenleving, waar diversiteit en inclusie steeds meer aan de orde zijn.

Voor wie is dit boek bestemd?

Dit boek is in de eerste plaats geschreven voor partners waarbij één van beide autisme heeft.

Nadat het boek geschreven was, werden wij er ons van bewust dat de sleutels die we erin aanreiken, voor elke relatie bruikbaar is. Want op de één of andere manier is iedereen ‘anders’.

Heb je een partner met autisme of een partner die in veel dingen ‘anders’ is dan jij zelf? Werk je met mensen die je als ‘anders’ ervaart? Wil je meer houvast in je eigen relatie(s)?

Dan is dit boek zeker iets voor jou!

Wat nog?

Dit boek is het eerste uit een reeks. Wanneer jouw lees- en groeihonger na het lezen van dit boek nog niet gestild is, dan heb je dus al iets om naar uit te kijken!

De boeken die we de komende maanden zullen schrijven, helpen jou om de sleutels uit dit eerste boek, verder toe te passen in de praktijk. Je zult ook veel ontdekken over hoe iemand met autisme groeit in communicatie- en relatievaardigheden.

Reserveer nu jouw exemplaar!

PS: WELKE BIBLIOTHEEK HEEFT INTERESSE IN DIT BOEK?

Weergaven: 2

Opmerking

Je moet lid zijn van Kenniskantoor om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Kenniskantoor

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden