Bibliotheken gezocht voor mijn zelfhulpboek "De jongen met de goedkope loopschoenen"

Hallo lieve bibliothecarissen,

10 van jullie kon ik al overtuigen mijn boek in de catalogus op te nemen. Maar dit is nog niet genoeg om mijn doel te bereiken. Aangezien ik hoorde dat veel bibliothecarissen hier nieuwe boeken vinden, wilde ik me hier ook voorstellen.

Dit boek beschrijft mijn gevecht als kind en jongere met zeer sterke paniekaanvallen. Een verhaal dat begon toen ik 8 was en mijn leven bijna beeindigde toen ik bijna 20 was. 

Gestopt met de hogeschool, opgesloten in mijn huis en geen vrienden meer. Ik stond letterlijk voor de ruines van mijn leven. Met veel moeite ben ik uit dat diepe gat geklommen en heb me weer in de gezelschap. 

Ik heb sindsdien dingen bereikt die zo weg leken als sneeuw in de woestijn als een carriere in het buitenland in de hoofdkantoren van multinationals en ook privaat vond ik het geluk. 

Dit boek beschrijft deze etappes in mijn leven. Ik laat geen steen onberoerd en detailleer een nieuwe crash rond mijn 30e omdat deze te wijten was aan de traumatische ervaringen in mijn jeugd die ik nog niet verwerkt had. 

Mijn doelgroep zijn: mensen met dit soort problemen, hun ouders, vrienden en partners. Maar een belangrijke doelgroep zijn ook leraars en sociale medewerkers in de scholen om snel zulke probleemgevallen te kunnen identificeren. 

Mijn missie is te voorkomen dat mensen hetzelfde moeten meemaken als mij. Daarom dat ik ook niets aan dit boek verdien omdat de winst naar een goed doel gaat dat zich bezig houdt met verwaarloosde kinderen. 

Ik heb nog een uitgever gevonden en daarom heb ik het zelf uitgegeven bij Amazon Kindle Direct Publishing. Het succes na een maand toont dat er een grote doelgroep is voor dit boek. Mijn boek kan je bij elke amazon online winkel kopen als je mijn naam daar ingeeft. 

Indien je dit niet kan bestellen maar toch wilt weten dan kun je me een mailtje sturen aan bjornkiggen@hotmail.com. 

Ik kan je het manuscript en een samenvatting ter inzage mailen. 

Groeten,

Bjorn Kiggen 

Weergaven: 9

Opmerking

Je moet lid zijn van Kenniskantoor om reacties te kunnen toevoegen!

Word lid van Kenniskantoor

© 2024   Gemaakt door Kenniskantoor.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden